Piaggio Medley 125 S (sport)

4.399,-

Incl. BTW & afleveringskosten

Kostenberekening
Piaggio Medley 125 S (sport)€ 3.999,-
Afleverkosten€ 400,-
Totaal€ 4.399,-

Informatie

Medley Sport

Piaggio Medley S introduceert een stilistisch en inhoudelijk volledig origineel en uniek concept.

De Sport-uitvoering is herkenbaar aan de mat-donkergrijze afwerkingen, het matzwarte hitteschild, inzetstukken met satijn-finish, het zadel met grijs en rood stiksel en de onverschrokken kleurschema's.

De Piaggio Medley 125 i-Get is niet alleen vlot en wendbaar, maar loopt ook voorop met moderne technologie: met zijn full-led-koplamp en geavanceerde digitale dashboard biedt hij een perfecte mix van functionaliteit en stijl. Ook de gloednieuwe Piaggio i-Get-motor is helemaal van deze tijd: deze vloeistofgekoelde viertakt-vierklepper met Start&Stop voldoet aan de Euro 4-emissienormen en levert een vermogen van 11 kW. Dat maakt de Medley tot een van de krachtigste scooters van zijn soort, wat je aan het brandstofverbruik overigens echt niet zult merken! Op het gebied van de veiligheid zit je eveneens goed: het 16-inch lichtmetalen voorwiel met vijf dubbele spaken staat garant voor een geruststellend stabiel rijgedrag. Tot slot biedt het nieuwe zadel met zijn verbeterde ergonomie maximaal comfort voor zowel jou als je passagier, waarbij die laatste blij zal zijn met de nieuwe voetsteunen.

Start-stop systeem  (RISS)

Het RISS-systeem (Regulator Inverter Start&Stop-systeem) van de Piaggio Medley 125 i-Get schakelt de motor automatisch uit binnen 1 tot 5 seconden nadat je bent gestopt. Dat is niet alleen handig, maar ook een slimme manier om brandstof te besparen

Klik hier voor de specificaties!

 

Specificaties

Piaggio Medley S ( sport ) 125cc met ABS is leverbaar in diverse kleuren, en heeft ook een start stop systeem, Deze sportive lichte motorscooter is zeer geschikt voor stads verkeer.

MerkPiaggio
TypeMedley 125
Garantie24 maanden

Relevante artikelen

Soortgelijke producten

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service