Informatie

Starry Citycat kettingslot + schijfremslot 120 cm ART-4 - 10,5 mm met loop

Een combinatie van enerzijds een kettingslot van zware kwaliteit, en anderzijds een schijfremslot / beugelslot waarmee u dit ART-4 slot afsluit. Inclusief een loop, om de volledige lengte van 120 centimeter optimaal te kunnen benutten. Het kan met dit robuuste motorslot en scooterslot van Starry Citycat. Voor een voordelige prijs: typerend voor dit merk dat rekening houdt met een lager budget.

Kettingslot met lus: op meerdere manieren te gebruiken
De gehard stalen schakels hebben een diameter van 10,5 millimeter. Tezamen zijn ze ruimschoots een meter lang. U kunt deze Starry gelust gebruiken door het wiel heen, maar ook vastzetten aan de vaste wereld. Dit laatste is altijd een goed idee voor optimale diefstalbescherming van uw gemotoriseerde tweewieler. Een andere mogelijkheid voor parkeren op een vaste plek, is de combi met een muuranker

Remschijfslot / beugelslot eenvoudig in gebruik
Het beugelslot, ook U-slot genoemd, is makkelijk en snel afsluitbaar. U kunt dit gedeelte als gezegd ook los van de ketting als schijfremslot gebruiken, bijvoorbeeld voor de scooter. Het ART-4 keurmerk van vier sterren geeft aan dat zowel een scooter als motor volgens de meeste verzekeringsmaatschappijen met dit slot uitstekende diefstalpreventie geniet. Check voor aankoop zekerheidshalve wel even uw eigen polisvoorwaarden. 

Gewicht en aantal sleutels van dit kettingslot Starry Citycat
Het gewicht van dit zeer solide kettingslot is plusminus 4 kilo. U ontvangt bij uw bestelling drie sleutels.

Specificaties

Starry Rood Ketting + Schijfremslot

MerkUniverseel
TypeSchijfremslot

Relevante artikelen

Soortgelijke producten

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service