handschoenset new urbano 9984u L zwart tucano (Touchscreen handschoenen)

29,99

Incl. BTW

Tensen levertijd Levertijd: 1 tot 3 Werkdagen

Kostenberekening
Oude prijs€ 44,95
Korting € 14,96
handschoenset new urbano 9984u L zwart tucano (Touchscreen handschoenen)€ 29,99
Totaal€ 29,99

Informatie

Tucano New Urban Handschoenen: Stijlvolle Warmte voor Elke Rit!

Ontdek ultiem comfort en stijl met de Tucano New Urban handschoenen. Deze handschoenen zijn ontworpen met oog voor detail en bieden de perfecte combinatie van warmte, functionaliteit en een eigentijds design.

Belangrijkste kenmerken:

Warmte en Isolatie: De Tucano New Urban handschoenen houden je handen warm, zelfs tijdens de koudste ritten. De hoogwaardige isolatiematerialen zorgen voor een aangename temperatuur, ongeacht de weersomstandigheden.

Stijlvol Design: Deze handschoenen zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het eigentijdse design past perfect bij elke scooteroutfit en voegt een vleugje klasse toe aan je rijervaring.

Touchscreen Compatibiliteit: Met de touchscreen compatibiliteit hoef je je handschoenen niet uit te doen om je smartphone te gebruiken. Handig en praktisch tijdens stops onderweg.

Optimale Grip: De handschoenen zijn voorzien van een antislip grip, waardoor je maximale controle behoudt over het stuur, zelfs in uitdagende omstandigheden.

Of je nu dagelijks rijdt of af en toe een ritje maakt, de Tucano New Urban handschoenen zijn de perfecte metgezel voor een comfortabele en warme scooterervaring. Ontdek ze in onze showroom en ervaar het zelf!

Specificaties

handschoenset new urbano 9984u L zwart tucano (Touchscreen handschoenen)

MerkTucano
TypeHandschoen

Relevante artikelen

Soortgelijke producten

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service