Informatie

Donderdag 26 november 2020 heeft KYMCO maar liefst 3 nieuwe modellen geïntroduceerd tijdens een Online Wereld Persconferentie, waaronder de KYMCO DT X360. Dit nieuwe model is ‘s werelds eerste’ Adventure Crossover ‘maxi-scooter, en moedigt rijders aan om avonturen te zoeken.

Veel mensen geloven dat scooters alleen maar bedoeld zijn om in de stad te worden gebruikt en dat scooterrijders hun voertuig alleen maar willen gebruiken als onderdeel van hun dagelijkse ritjes. Toch is dit niet altijd waar. Onder de oppervlakte liggen de onvervulde wensen van urban riders om af en toe uit hun comfortzone te kunnen komen en hun horizon in alle richtingen te verbreden.

De KYMCO DT X360 is een maxiscooter die KYMCO’s nieuwste innovatie van ‘Adventure Crossover’ demonstreert. Deze nieuwe innovatie geeft rijders de vrijheid om de avonturen te zoeken die ze graag zouden willen hebben in hun dagelijks leven.

De KYMCO DT X360 heeft een voorspatbord die kenmerkend zijn voor een dual-sportmotorfiets. Het heeft een breder stuur voor  het gemakkelijk sturen op een oneffen wegdek en een hogere zitpositie die het zicht van de berijder verbetert. De lichtgewicht wielen en de avontuurlijke banden zorgen ervoor dat hij nog beter over ruwe oppervlakken kan rijden.

Bovendien wordt de DT X360 geleverd met een key-less systeem dat een gemakkelijke toegang tot het voertuig biedt. Er is een tractie-controle systeem dat de stabiliteit onder alle omstandigheden aanzienlijk verhoogt. Het gekleurde LED-dashboard is ontworpen voor maximale leesbaarheid. Samen biedt de DT X360 de allround mogelijkheden voor rijders om gemakkelijk te manoeuvreren in stadsverkeer, comfortabel op de snelweg te cruisen en vol vertrouwen het onbekende te verkennen wanneer dat gewenst is.

Foto is ter indicatie. Kleur leverbaar in Nederland is Mat Zwart / Grijs. (zie foto 2) 

Specificaties

320cc

MerkKymco
TypeDT X360
GarantieFabriek Garantie

Relevante artikelen

Soortgelijke producten

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service