Informatie

De 4Fast scootmobiel

De nieuwe 4Fast is de vierwielige broer van onze succesvolle en gewaardeerde 2Fast scootmobiel. Bij de 4Fast blijft het hoge comfortgehalte behouden, maar bieden de dubbele voorwielen u nog meer stabiliteit tijdens uw ritten. Met de 4Fast behaalt u maar liefst een maximum snelheid van 25 kilometer per uur. Met een standen-knop op het stuur kiest u eenvoudig tijdens het rijden de passende maximum snelheidsmodus: wandel-, fiets- of snorfiets-snelheid.

 

De 4Fast is een comfortabele scootmobiel ideaal voor lange en korte afstanden

Er zijn veel zaken waar u bij de aanschaf van een scootmobiel op let. Zo wilt u onder meer veel comfort en bewegingsvrijheid. Dit zijn twee zaken waar Nipponia bij het ontwerpen van de 4Fast scootmobiel aan heeft gedacht. Er is voldoende beenruimte en de comfort-stoel is verstelbaar zodat deze aan uw houding kan worden aangepast. Voor extra stabiliteit is de 4Fast voorzien van twee voorwielen. Met een instelbare maximum snelheid van 25 km/u bereikt u snel, veilig en comfortabel uw bestemming.

 

Digitale kenmerken

De 4Fast gaat mee met de tijd. Daarom wordt hij geleverd met een digitaal dashboard en een USB-poort. Het digitale dashboard biedt met precisie alle informatie die u nodig heeft over uw elektrische scootmobiel. De USB-poort geeft u de mogelijkheid om uw telefoon op te laden terwijl u uw scootmobiel berijdt. U hoeft nooit meer bang te zijn dat u met een lege telefoon achterblijft.

 

Comfort

Verkeersdeelname moet plezierig zijn en om van uw rit te kunnen genieten is het van belang dat u zich op uw gemak voelt. Daar hebben we voor gezorgd door een aantal functies aan te bieden die uw rijervaring verbeteren; een comfortabele verstelbare stoel inclusief verstelbare arm- en rugleuningen, voorzien van een hoofdsteun om uw houding te verbeteren en een ruime topkoffer om uw dagelijkse boodschappen en essentiële zaken in op te bergen.

 

Verlichting

De 4Fast wordt geleverd met de nieuwste technologie op het gebied van verlichting. Hierdoor bent u duidelijk zichtbaar en kunt u veilig reizen. Om trouw te blijven aan onze belofte om te streven naar optimale veiligheid van onze Driewielscooters hebben we deze scootmobiel uitgerust met een LED-koplamp. Met deze LED-koplamp is efficiëntie, zichtbaarheid en duurzaamheid gegarandeerd. U hoeft niet lang na te denken over verplaatsing op ieder uur van de dag. Het is tijd om ook weer te genieten van ritten in het donker.

 

De 4Fast is een stabiele scootmobiel

Wanneer u veel waarde hecht aan de stabiliteit van uw scootmobiel, is de 4Fast voor u gemaakt. Met vier wielen onder deze scootmobiel hoeft u niet bang te zijn voor instabiliteit. Zelfs met de maximum snelheid van 25 km/u kunt u veilig en stabiel reizen. Met een bereik van 40 km per accu hoeft u zich geen zorgen te maken of u de lokale supermarkt of andere bestemming zou kunnen bereiken. Bovendien is het rijbereik te vergroten door uitbreiding van het accupakket.

Specificaties

Nipponia 4Fast (scootmobiel)

MerkNipponia
Type4Fast

Relevante artikelen

Soortgelijke producten

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service