Accessoires

Accessoires kopen voor uw scooter

Wanneer u een scooter heeft gekocht wilt u natuurlijk dat deze mooi uitgerust wordt met extra accessoires. Daarnaast komt het voor dat bepaalde onderdelen vervangen moeten worden. Tensen2Wielers beschikt over een ruim assortiment aan accessoires die aansluiten op uw scooter! Daarnaast verkopen wij diverse onderdelen en smeer- en reinigingsmiddel.

Welke accessoires zijn er voor mijn scooter?

Er zijn natuurlijk vele accessoires die toegevoegd kunnen worden aan uw scooter. Zo zijn er diverse scooteraccessoires waarbij het gaat om de uitrusting van de scooter. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een windscherm, handverwarming of een zadel. Ook hebben wij diverse handverwarmingen in ons assortiment, waardoor u nooit meer koude handen heeft op uw scooter!

De onderdelen van de scooter in ons assortiment bestaan onder andere uit motoronderdelen, accu’s, verlichting, banden en rijwielgedeelte.

Bovendien beschikt Tensen2Wielers over accessoires die het rijden comfortabeler maken. Denk hierbij aan diverse handschoenen, kleding en beenkleden. Daarnaast is het op veel scooters verplicht op een helm te dragen. Kies voor een mooie en veilige helm van Tensen2Wielers!

Beveiliging voor uw scooter

We horen helaas nog vaak dat scooters gestolen worden. Wij bieden daarom verschillende beveiligingssystemen aan. Met deze systemen wordt een zender geplaatst in de scooter. Zo kunt u bij een eventuele diefstal de locatie naar uw scooter terugvinden. De politie of de meldkamer van het systeem kunnen vervolgens uw scooter terughalen.

Online accessoires kopen voor uw scooter

Bij Tensen2Wielers kunt u de verschillende accessoires gemakkelijk online bestellen! Deze kunnen wij vervolgens naar u opsturen of u kunt ze bij ons afhalen in ’s-Gravenzande. Zo heeft u snel uw scooter accessoires in huis! Bekijk snel onze verschillende categorieën hieronder!

Wilt u graag wat meer informatie over de accessoires uit ons assortiment? Wanneer u contact met ons opneemt informeren we u graag! Bovendien is het tijdens onze openingstijden mogelijk om langs te komen in onze showroom.

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service