Dealer

Tensen 2wielers Westland is dé scooterspeciaalzaak van Zuid-Holland. Wij zijn officieel gecertificeerd dealer voor o.a. Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en Tomos en hebben een groot assortiment motorscooters, scooters en accessoires in onze showroom. Door onze goede relatie met deze merken, zijn wij altijd van het laatste nieuws op de hoogte. Wij leveren met fabrieksgarantie, beschikken over alle productinformatie en hebben de meeste originele onderdelen op voorraad. En natuurlijk exclusieve specials voor de echte merkliefhebber!

Merken

Motorscooters:Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia, en Kymco
Scooters (brom/snor):Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia, en Kymco
Elektrische scooterEmco

Vakkennis

Onze dienstverlening vindt plaats vanuit onze showroom en werkplaats in ’s-Gravenzande. Al onze kennis is hier gebundeld, waardoor wij u snel een antwoord op uw vragen kunnen geven. Bijvoorbeeld over welk merk en type tweewieler het meest geschikt is voor uw vervoer naar het werk, naar school of voor plezierritten in uw vrije tijd.

Geavanceerde werkplaats

In onze geavanceerde werkplaats hebben wij gespecialiseerde apparatuur voor het uitvoeren van alle mogelijke reparaties. Altijd met originele onderdelen. Wij houden ons bij de uitvoer van reparaties en onderhoud strikt aan de regels en wetten die de overheid aan gemotoriseerde tweewielers stelt. Ook beschikken wij over apparatuur om de uitstoot van gassen te meten, met ontlastend effect op het milieu.

Nieuw en tweedehands

Naast nieuwe modellen biedt Tensen 2wielers Westland tevens een ruime keuze in tweedehands modellen. Ook in gebruikte scooters maken wij een zorgvuldige selectie. Evenals de nieuwe exemplaren moeten ook de tweedehands modellen voldoen aan de BOVAG-garantie. Kwaliteit en veiligheid staan immers voorop!

Meer weten? Kom gerust eens vrijblijvend bij ons langs in de showroom!

De voordelen van een erkend dealer:

Bronvermelding: Piaggio Vespa B.V.

Waarom een erkende dealer?
Helaas krijgen wij nog veel te vaak klachten over 'nepdealers' die zich wel als dealer voordoen. Graag zetten wij voor u op een rijtje waarom het verstandig is om te kiezen voor een officiële dealer:

  • Omdat een erkende Dealer rechtstreeks in verbinding staat met de fabriek. Zo ben je steeds zeker van de merkzuiverheid van je scooter en bovendien garanderen we je optimale levertermijnen.
  • Omdat we je de eerlijkste en beste service kunnen bieden voor alles wat je nodig hebt ééns je van je nieuwe scooter aan het genieten bent.
  • Omdat onze nauwe verbinding met de fabriek steeds garandeert dat we je de correcte onderdelen en toebehoren kunnen leveren.
  • Omdat onze medewerkers steeds moeten bijscholen om erkend Dealer te mógen blijven. Je geliefde scooter wordt dus enkel onderhouden door geschoolde professionals.
  • Omdat we door deze bijscholingen beschikken over de juiste Vespa / Piaggio gereedschappen en software om je scooter optimaal te verzorgen.
  • Omdat enkel wij je na de correcte registratie van je nieuwe scooter twee jaar waarborg kunnen bieden.
  • Omdat je enkel via geregistreerde dealers in heel Europa van de garantie kan genieten.
  • Omdat geen enkele scooter voor ons geheimen kent... 

Vespa / Piaggio staat voor "genieten" en hoe dit zich uit in onze service en manier van omgang met onze klanten. Neem dus zeker even contact met ons op en trakteer jezelf op jarenlang genot van je nieuwe scooter!

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service