Emco Delivery

5.024,-

Incl. BTW & afleveringskosten

Kostenberekening
Emco Delivery€ 4.849,-
Afleverkosten€ 175,-
Totaal€ 5.024,-

Informatie

Voor de inzet als bedrijfsscooter is een individuele branding van de e-scooter ideaal. 2 vliegen in 1 klap: Zowel vervoermiddel als reclamedrager!

De emco elektrische scooters zijn bijzonder geschikt voor allerlei diensten. Ze hebben geen tankpauzes nodig omdat de accu's heel eenvoudig gewisseld kunnen worden, zelfs onderweg. De scooters kunnen ook in gebieden waar de rust niet verstoord mag worden, worden ingezet, want ze rijden bijna geruisloos. Emissievrij rijden ondersteunt een duurzaam bedrijfsimago en het gebruiksgemak maakt deze elektrische scooter voor iedereen berijdbaar.

Welke bezorgdienst, kleine zelfstandige, koeriersdienst of andere dienstverlener dan ook: de emco e-scooter maakt overal efficiënte bezorging of dienstverlening mogelijk!

  • Ook bij de kleurkeuze en -vormgeving zijn de mogelijkheden voor de zakelijke scooter eindeloos. Kies de kleur die bij uw bedrijf past! 
  • Met logo of slogan of allebei! U maakt uzelf bekend in de hele stad en vestigt tegelijkertijd de aandacht van nieuwe klanten op uw product!
  • Belangrijk is natuurlijk ook de praktische uitrusting van de elektrische scooters. De bezorgscooter kan individueel op maat met leverboxen, korven of tassen uitgevoerd worden. Zo hebt u alles wat u nodig hebt bij u.

Klik hier voor de specificaties!

Specificaties

MerkEmco
TypeDelivery
Garantie24 maanden

Relevante artikelen

Soortgelijke producten

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service