Onze vestiging

Kom eens langs!

Bekijk locatie

vestiging

Accessoires

Voor bij je scooter!

Bekijk producten

accessoires

Klantenservice

Kom je er niet uit?

Klantenservice Contact

Klantenservice

Populaire producten

Bekijk de most-wanted producten

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

tensen-gecertificeerd-dealer-van-topmerken
tensen-motorscooter

Tensen 2 Wielers

Showroom

Bent u op zoek naar een mooie nieuwe of tweedehands (motor)scooter? Dan bent u van harte welkom in de grootste showroom in de regio met een groot assortiment van ca. 70 modellen. Tensen 2wielers Westland is gespecialiseerd in de verkoop, reparatie en onderhoud van motorscooters, scooters, e-scooters, bromscooters, crossers en snorfietsen (50 tot 500 cc). Wij leveren de merken Piaggio, Vespa, Aprillia, Kymco, Emco en Nipponia en helpen u graag bij het maken van een goede keuze. U kunt een proefrit maken en in de showroom staat een kop koffie voor u klaar!

Accessoires en gadgets

In onze webshop en showroom hebben wij volop keuze uit accessoires als helmen, sloten, kleding, handschoenen, windschermen, winterbanden, topkoffers, GPS, specials en gadgets.

Hoge klanttevredenheid

Tevreden klanten vinden wij het allerbelangrijkste. Recent is door een onafhankelijk bureau een klanttevredenheidsonderzoek gedaan. Onze klanten zijn zeer tevreden en beoordelen ons gemiddeld met een 9! Ook met de Google recensies scoren wij met 5 sterren zeer hoog. 

Meer over ons

Instagram