Informatie

Snelheidsmetersensor

Een hogere maximumsnelheid met deze snelheidsmetersensor van KÜBLER RACING, geschikt voor de Vespa GTS HPE 300-modellen die sinds 2019 zijn geproduceerd.

Met deze aangepaste snelheidssensor van KÜBLER RACING kunt u de topsnelheid van een overigens standaard Vespa GTS HPE 300 met maximaal 10 km u verhogen!

De voortijdige activering van de rev-begrenzer, gevonden op de nieuwste GTS HPE-modellen, zorgt ervoor dat de elektronische regelaar de motor onnodig beperkt.

Dit proces wordt in gang gezet omdat een onjuiste rijsnelheid wordt geregistreerd en weergegeven door de snelheidsmeter. Tijdens het rijden met een werkelijke snelheid van ongeveer 120 km / u geeft de originele snelheidsmeter 130 km / u aan, wat vervolgens automatisch de motorprestaties beperkt.

Deze nieuw ontwikkelde snelheidssensor van KÜBLER RACING heeft een gewijzigde geometrische lay-out ten opzichte van het origineel, waardoor een nauwkeuriger signaal van de werkelijke rijsnelheid naar het elektronische regelapparaat kan worden verzonden.

Voor meer info kan u bij onze verkopers terecht.

Specificaties

MerkVespa
TypeGTS 300, GTS 125
Bouwjaar2023

Relevante artikelen

Soortgelijke producten

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service