Piaggio Liberty iGet 125 S (sport)

3.599,-

Incl. BTW & afleveringskosten

Kostenberekening
Piaggio Liberty iGet 125 S (sport)€ 3.199,-
Afleverkosten€ 400,-
Totaal€ 3.599,-

Informatie

Liberty Sport

De Piaggio Liberty S 125 ABS is het populairste model in de familie Liberty en wordt gekenmerkt door zijn felle kleuren met opties mat rood (Rosso Opaque) en grijs (Grigio Titanium Opaque), beide ontwerpen om een verrassend contrast te creëren. De spiegels zwart geverfd en rode stiksels in het zadel. Met dit aspect is het niet toevallig dat de S steeds meer jonge mensen aantrekt.

Uiterlijk kan belangrijk zijn, maar zonder de prestaties van de motor en het comfort van de piloot te verwaarlozen. De luchtgekoelde 3V cilinder Euro 4 ééncilindermotor profiteert van i-get-technologie (Italian Green Experience Technology) en elektronische injectie. Simpel gezegd: uitstekende prestaties, een lager brandstofverbruik en minimaal onderhoud. De scooter is uitgerust met 14 "en 16" wielen en de moderne vering is efficiënt, zelfs op wegen met meer obstakels, terwijl ABS-remmen een 240 mm voorschijf combineert met een achtertrommel.

Vanuit praktisch oogpunt is er veel opbergruimte met een handschoenenkastje en een tweede compartiment onder het zadel, groot genoeg om een ​​jethelm in op te bergen.

Specificaties

Piaggio Liberty iGet 125 S (sport)

MerkPiaggio
TypeLiberty 125
Garantie24 maanden

Relevante artikelen

Soortgelijke producten

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service