Informatie

MOTO NOSTRA-indicatoren

MOTO NOSTRA-indicatoren met dynamisch sequentieel licht voor Vespa GTS.

De MOTO NOSTRA-indicatoren zijn voorzien van individueel bestuurde LED's en ze produceren een dynamisch sequentieel licht zoals voor luxeklasse voertuigen zoals Audi A7.

Het lichteffect is erg goed, een goed alternatief voor de gemeenschappelijke indicatoren. Een ander kenmerk is het witte plasma-licht met dag rij lichtfunctie, dezelfde technologie wordt gebruikt voor het positielicht van de achterlichten.

TECHNOLOGIE EN VEILIGHEID
De zichtbaarheid van de opeenvolgende lichten is veel beter dan de gemeenschappelijke indicatoren. Dankzij deze nieuwe technologie lijkt het achterste deel van uw Vespa in het donker breder, dit zorgt dus voor een beter zicht op het voertuig in het wegverkeer.

KIJKEN
De indicatoren met gerookte lenzen vallen op door hun exclusieve en fijne uiterlijk.

ACHTERLICHT UPGRADE
De MOTO NOSTRA-achterlichten (zie "gerelateerde items" hieronder ") hebben dezelfde kleur van de lenzen en hetzelfde ontwerp van de reflector en passen daarom optisch en technisch perfect in elkaar.

KWALITEIT
In het bijzonder hebben we aandacht besteed aan de kwaliteit en het ontwerp van de MOTO NOSTRA-indicatoren, die het perfecte voorbeeld zijn van items van topkwaliteit, een alternatief voor de Power 1-indicatoren.

HOMOLOGATIE
De indicatoren hebben het keurmerk en zijn daarom gehomologeerd voor gebruik op de openbare weg. Geen verdere technische inspectie door APK nodig.

Beschikbaar in gerookte of kleurloze versie, als set van twee (voor of achter) en als een handige set van vier.

Deze set is makelijk te monteren.

 

Specificaties

Vespa GTS 2019 Led smoke knipperlicht set MOTO NOSTRA

MerkVespa
TypeGTS 300, GTS 125

Relevante artikelen

Soortgelijke producten

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service