Filters

Prijs

€ 0
€ 13999
-

Merk

Type

Merk Accessoires

Filters

Motorscooters

43 producten
Producten per pagina:
Sorteer op:
WhatsApp Image 2022-01-03 at 14.36.52
Nieuw
WhatsApp Image 2023-10-18 at 16.25.58
Special
Sale
IMG_7152
Special
Sale

Vespa new GTS 300 Supersport TTS

€ 10.999,-
€ 12.250,-
Pagina 1 (1 t/m 40)

Motorscooters worden steeds populairder. Deze comfortabele voertuigen zijn zeer geschikt voor o.a. stedelijk verkeer, zijn zuinig en bieden veel opbergruimte. Maar ook voor weekendavonturen bieden motorscooters een fijne rit! Op zoek naar kracht, snelheid en behendigheid? Tensen 2 Wielers is dé plek in het Westland voor de mooiste motorscooters. Zo werken wij o.a. met de volgende merken: 

Volledig passend bij uw wensen, zijn we verheugd om te vermelden dat we ook exclusief een Piaggio- en Vespa-winkel zijn. Naast het zijn van officieel dealer van verschillende merken, beschikken we ook over een eigen modern ingerichte werkplaats. Deze combinatie stelt ons in staat om totaalservice te bieden, inclusief bijbehorende onderdelen en accessoires. 

Wat is een motorscooter?  

Scooters, snorfietsen, bromfietsen, motorscooters. Er zijn verschillende voertuigen die onder de categorie ‘scooters’ vallen. Alle varianten hebben verschillende eigenschappen. Wilt u graag een scooter met extra pit? Dan is een motorscooter wellicht iets voor u. Dit is ook wel een middenweg tussen een motor en een scooter. Zo bevat het een groter vermogen dan een normale scooter maar heeft het een kleiner formaat en daardoor de fijne wenbaarheid van een scooter. Motorscooters hebben een vermogen van meer dan 50 cc. Een elektrische scooter met een vermogen van meer dan 4 kW of een snelheid boven de 45 kilometer per uur valt hier ook onder.  

Wat zijn de voordelen van een motorscooter?  

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een (motor)scooter. Niet alleen het gemak en comfort qua rijden, maar ook parkeren is veel gemakkelijker en goedkoper dan met de auto. Parkeren waar u maar wilt en nooit meer files! Maar wat zijn nu specifiek de voordelen van een motorscooter? Wij hebben deze voor u op een rij gezet:  

  • Gemakkelijk in het verkeer  

Wendbaar, compact maar dan met meer power dan een scooter.  

  • Zuinig  

Minder verbruik dan bij een motor of auto.   

  • Relatief goedkoper  

In vergelijking met andere voertuigen zoals auto’s en motoren zijn motorscooters goedkoper.  

  • Niet schakelen  

Net als bij gewone scooters worden deze automatisch geschakeld. 

Bekijk ons aanbod online of in de showroom  

Een motorscooter is een snel, voordelig en handig vervoermiddel voor dagelijkse ritjes. Indien u er een wilt aanschaffen, is het van belang om een goede keuze te maken die past bij uw wensen, het gebruik en uw budget. Via onze website tonen wij verschillende modellen, zodat u een indruk kunt krijgen van ons aanbod. Bovendien zijn we niet alleen een showroom, maar ook hét paradijs voor (motor)scooter liefhebbers! Daarom bieden we ook een uitgebreid assortiment accessoires die uw motorscooter compleet maken. U kunt bij ons terecht voor diverse accessoires die zowel de functionaliteit als de uitstraling van uw scooter verbeteren. 

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service