Filters

Prijs

€ 0
€ 8999
-

Merk

Type

Filters

Piaggio

11 producten
Producten per pagina:
Sorteer op:
Pagina 1 (1 t/m 11)

Piaggio motorscooter  

Ontdek hier de verschillende motorscooter modellen van het merk Piaggio. Hét Italiaanse icoon voor de stedelijke mobiliteit. Inmiddels produceert dit bekende merk al meer dan een halve eeuw verschillende soorten (motor)scooters. Het merk staat bekend om zijn onderscheidenheid op het gebied van innovatie en design. Door dit in combinatie met de betrouwbaarheid heeft Piaggio niet alleen een grote naam op weten te bouwen binnen Europa maar ook wereldwijd. Stuk voor stuk worden alle modellen met zorg, precisie en deskundigheid geproduceerd. Dit zie je dan ook terug in onderstaand vernieuwde en stijlvolle aanbod.  

Welke verschillende modellen Piaggio-motorscooters zijn er?  

Het merk heeft verschillende modellen motorscooters op de markt gebracht. Enkele bekende zijn de  

  • Liberty; makkelijk, chic en eigentijds   
  • Beverly; Urban crossover   
  • Medley; praktisch, dynamisch, lichtgewicht met stijl   

De Liberty (motor)scooters zijn herkenbaar aan de prachtige moderne lijnen en enorm comfortabele voetenruimte. Een elegante, licht gewicht motorscooter die u verzekerd van rijgemak? Kom een proefrit maken op één van de Liberty modellen. Naast de Liberty heeft de nieuwe Piaggio Beverly een mooie make-over gekregen. Het elegante design, de sportieve korreligheid en de rijbetrouwbaarheid zijn onderscheidend in de motorscooterwereld. Ook de Piaggio Medley behoort werkelijk tot de top klasse. Deze motorscooter is nóg wendbaarder in het verkeer en levert beslist verbeterde prestaties.   

Wat zijn de voordelen van een Piaggio motorscooter?  

Kiest u voor een Piaggio motorscooter dan kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit merk staat bekend om de stabiele wegligging en het unieke rijcomfort. Alle motorscooters lenen zich perfect voor stadsritjes maar ook voor langere afstanden. Daarnaast hebben de Italianen oog voor detail. Dat is terug te zien in de prachtig afgewerkte modellen. Benieuwd naar de modellen die wij op voorraad hebben? Bekijk deze op onze website. Wij hebben een ruim aanbod motorscooters in verschillende klassen. Wilt u meer informatie over een bepaalde motorscooter? Neem dan gerust contact met ons op. Bij ons staat persoonlijk contact en betrouwbaarheid voorop. Graag voorzien we u van advies.   

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service