Filters

Prijs

€ 0
€ 12300
-

Merk

Type

Filters

Vespa

Vespa motorscooter  

De Vespa, wie kent deze prachtige (motor)scooters nou niet? Dit populaire merk laat het hart van vele liefhebbers sneller kloppen. Het wordt dan ook wel gezien als een van ’s werelds meest populaire scootermerk. Vespa staat bekend om het opvallende uiterlijk en besteed dan ook veel aandacht aan het design. Een combinatie van de trends van nu en de klassieke eigentijdse uitstraling van vroeger. Naast de uitstraling is het rijcomfort minstens zo belangrijk. De fijne motorscooters hebben een heerlijk rijcomfort en zijn gemakkelijk te besturen. Als officiële Vespa-dealer hebben wij de nieuwste modellen op voorraad in verschillende kleuren. Meer informatie over de uitvoeringen? Bekijk het aanbod hier en klik op het model.   

De Vespa GTS Super  

De Vespa GTS Super heeft zijn naam te danken aan de super prestaties en stijl. Het vernieuwde ontwerp valt op door de moderne en technologisch geavanceerde look. Daarnaast bevat deze de klassieke "Vespa-stropdas", die nu met een nieuw design nog beter herkenbaar en origineler is. Op het gebied van rij- en gebruikscomfort wordt dit nieuwe model van Vespa steeds efficiënter. Voldoende vermogen voor een geweldige rijervaring met minimaal brandstofverbruik. Daarnaast hebben alle Vespa GTS Super modellen:   

  • De Bike Finder-functie; om het voertuig makkelijker te kunnen vinden  
  • Opening op afstand van het zadel  
  • Het Keyless-systeem; om het starten nog eenvoudiger te maken  

Daarnaast kan het model uitgebreid worden met verschillende opties. Benieuwd? Wij informeren u graag.  

De Vespa Sprint  

Voor wie op zoek is naar een echte stadstopper is van harte welkom om een proefritje te maken op een van de Vespa Sprints. De Vespa Sprint wordt ook wel gezien als een echte stadskampioen door o.a. het niveau van stabiliteit en perfecte wegligging. De nieuwe technische upgrades dragen bij aan nog meer rijplezier en veiligheid op de weg. Naast het rijcomfort staat dit model bekend om zijn jeugdige lijn, strijdvaardige rechthoekige koplampen en compacte carrosserie.   

Indien u kiest voor een (nieuwe) motorscooter van Vespa dan kiest u voor topkwaliteit. Van design tot ontwerp, van materiaal tot afwerking. Bekijk het totale aanbod hier. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie adviseren wij u graag en voorzien u van alle benodigde informatie.

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service