Filters

Prijs

€ 0
€ 15699
-

Merk

Type

Filters

Kymco

1 producten
Producten per pagina:
Sorteer op:
Kymco-CV3-MP3-driewielers-driewieler-westland-kymcodealer-rotterdam-denhaag-amsterdam-utrecht-breda-maassluis-mp3club
TOPPER
Pagina 1 (1 t/m 1)

Kymco CV3 

Tensen 2 Wielers is officieel dealer van Kymco, Taiwans grootste scooterfabriek. En inmiddels ook al vele jaren een bekend merk in Europa. Deze enorme scooterfabrikant produceert al sinds 1970 verschillende modellen onderscheidend op het gebied van design, kwaliteit, comfort en prijs. Dit populaire (motor)scootermerk is geschikt voor verschillende doelgroepen, zowel jong als oud. Wilt u graag een nieuwe motorscooter kopen? Dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom. Hier staat ons ruime assortiment gestald met verschillende modellen MP3’s. Alle modellen worden geleverd met garantie en zijn bijna altijd direct uit voorraad leverbaar. 

De eerste CV3 van Kymco  

Als één van de grootste fabrikanten kon Kymco natuurlijk niet achterblijven. Met de lancering van de CV3 mogen zij ook de eerste CV3 aan hun rijtje toevoegen. Ook bij het ontwerpen van de allereerste CV3 is de lat hoog gelegd. Dit is terug te zien aan het prachtige ontwerp waarbij er veel aandacht is besteed aan elk detail. Het gestroomlijnde ontwerp bevat o.a.: 

  • Volledige LED-verlichting 
  • Een digitaal 6 inch TFT-dashboard 
  • Een Noodoe navigatie systeem 
  • Een fraai afgewerkt zadel 

Middels het Electronic Anti-Leaning system blijft de motor automatisch rechtop en stevig staan. Ook bevat de Kymco CV3 cruisecontrol, automatische instelbare handvatverwarming, een verstelbare rugsteun voor de bestuurder en nog veel meer.  

Kennismaken met de CV3 van Kymco 

Dé krachtigste scooter met 3-wielen en tweecilindermotor. De Kymco CV3 is ideaal voor dagelijks stadsverkeer, alleen of met een passagier en super comfortabel rijden. Hij is geschikt voor alle soorten wegen, gemakkelijk bestuurbaar en bijzonder soepel en reactief. Op zoek naar een fijn vervoermiddel voor het dagelijkse woon-werkverkeer? Eenvoudig door de files manoeuvreren? Maak een proefrit op de nieuwe CV3 van Kymco. 

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service