Filters

Prijs

€ 0
€ 14899
-

Merk

Type

Filters

Piaggio

8 producten
Producten per pagina:
Sorteer op:
Pagina 1 (1 t/m 8)

Piaggio MP3 

Als de bedenker van 's werelds eerste driewielige scooter mag het aanbod van Piaggio beslist niet in onze collectie ontbreken. Piaggio heeft de MP3 speciaal ontwikkeld om automobilisten een goed alternatief te bieden zonder eerst een motorrijbewijs te hoeven halen. Door de unieke samenstelling van drie wielen is de Piaggio MP3 ontzettend veilig. Tevens kunt u er mee op de snelweg rijden en deelnemen aan het autoverkeer. Een unieke rijervaring beleeft u beslist met één van de Piaggio MP3's.  

Op onze website treft u de nieuwe modellen die het comfort, de prestaties en veiligheid nóg meer verbeteren. Dit komt mede door de nieuwe functies zoals: 

  • Cruisecontrol 
  • Achteruitkijkcamera  
  • BLIS 
  • Efficiëntere Euro 5-motoren 
  • Navigatie 

Daarnaast zorgt de volledige LED-verlichting voor betere zichtbaarheid op de weg, het 7'' TFT-kleurenscherm is het grootste in het segment van driewielscooters en het keyless-systeem maakt het starten gemakkelijker en sneller.  

Welke Piaggio MP3 modellen zijn er verkrijgbaar?  

De MP3 lijn van Piaggio bevat drie verschillende modellen: MP3 300, MP3 400 en de MP3 530 hpe Exclusive. De MP3 300 is het meest gekozen model voor stadsverkeer. Dit is namelijk het wendbaarste en compactste model van de MP3-familie. De MP3 300 is een perfect instapmodel en verzekert u van stabiliteit, comfort en balans. De MP3 400 bezit hét vermogen voor lange afstanden in combinatie met behoud van de typische wendbaarheid. Het nieuwste model is volledig vernieuwd qua kleuren, functies en design. Wanneer het beste nog niet genoeg is komt u uit bij de MP3 530 hpe Exclusive. Dit model bevat alle extra functies en biedt de hoogste prestatie. Uniek in zijn soort!  

Ontdek de ultieme rijervaring  

Vanaf het moment dat Piaggio de MP3 op de markt heeft gebracht zijn ze deze blijven perfectioneren. Zo is het vernieuwde uiterlijk helemaal geïnspireerd door de laatste auto trends. Naast het design is comfort een belangrijk onderdeel. Het ruime zadel voor zowel bestuurder als passagier zorgt voor een ontspannen rijpositie. Daarnaast zorgen verschillende technische innovaties voor dé ultieme rijervaring. Dit zelf ontdekken? Kom naar Tensen 2 Wielers. 

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service