Informatie

Piaggio MP3 530 EXCLUSIVE

Piaggio de uitvinder van de drie-wielige scooter, heeft de stedelijke mobiliteit met MP3 opnieuw ingezet en is sindsdien begonnen met een revolutie dankzij de nieuwe Piaggio MP3 530 HPE Exclusive. We kunnen ook wel zeggen dat hij is geëvalueerd. Hij heeft een heel strak design gekregen met veel automatische functies. Denk aan BLIS (BLIS detecteert wanneer een auto in de dode hoek rijdt) achtercamera en cruise control. De nieuwe MP3 heeft de grootste TFT-display in zijn categorie met een hoop functies.

Dit nieuwe apparatuur is ontworpen om te voldoen aan alle behoeften. Onder de voorruit is er een USB-grip om elektronische apparaten en het systeem op te laden MIA-installatie verbindt de smartphone met het voertuig om de navigatie, oproepen, berichten en muziek het beste te beheren.

Het verminderen van geluiden,trillingen en het verbruik hebben ze ten opzichten van het vorige model aangepakt. Daarnaast is dit nieuwe model ook iets lichter in gewicht. 

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van onze verkopers. Dit kan via de mail, Whatsapp, Instagram, Facebook of bij ons in de showroom waar u van harte welkom bent!

Bron: https://www.piaggio.com/it_IT

 

 

  Specificaties

  Piaggio MP3 530 EXCLUSIVE

  MerkPiaggio
  TypeMP3 530
  GarantieFabriek garantie
  Bouwjaar2023

  Relevante artikelen

  Soortgelijke producten

  tensen-tweewielers-team

  6 maanden garantie op reparaties!

  Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
  Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

  Lees meer over onze service