Informatie

GTV 300

De gedurfde, onverschrokken en intrigerende kant van Vespa combineert modern, klassiek en sportief.

Design dat het verschil maakt

Het nieuwste model neemt de meest iconische kenmerken van de GTV over, zoals het kenmerkende zichtbare buisvormige stuur en de lage koplamp op het voorspatbord, en voegt er elegante hightech-elementen aan toe die het innovatieve karakter ervan benadrukken. Het eenzits, tweekleurig zadel, de kuip en de matzwarte details zijn slechts enkele kenmerken die de Vespa GTV zijn gedurfde, sportieve persoonlijkheid geven, terwijl de vijfspaaks matzwarte velgen en de contrastoranje graphics op de zijkant een knipoog naar de racewereld.

HIGHTECH FUNCTIES VOOR EENVOUDIG RIJDEN

Volledige LED-verlichting, digitale instrumenten en sleutelloze ontsteking zijn allemaal ontworpen om van de GTV een praktische en gebruiksvriendelijke fiets te maken voor dagelijks gebruik, verpakt in een moderne, elegante stijl die in een oogwenk herkenbaar is.

KRACHT DIE EMOTIE WEERGEEFT

De 300 cc eencilinder HPE (High Performance Engine) zorgt ervoor dat de Vespa GTV geweldige prestaties levert. Met vierkleppentiming, vloeistofkoeling en elektronische brandstofinjectie biedt hij tot 17,5 kW (23,8 pk), waarmee hij de krachtigste motor is die ooit op een Vespa is gemonteerd.

Specificaties

Vespa new GTV 300 E5

MerkVespa
TypeGTV 300
GarantieFabrieksgarantie

Relevante artikelen

Soortgelijke producten

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service