Occasions

Naast het nieuwe aanbod heeft Tensen 2 Wielers een grote keuze in tweedehands scooters, motorscooters en MP3’s. Ons aanbod bestaat uit met zorg geselecteerde modellen die uitvoerig gecontroleerd worden door onze gediplomeerde monteurs. Daarnaast krijgen ze een beurt en worden ze netjes afgetankt. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit en nieuwe garantievoorwaarden van 6 of 12 maanden.  

Tweedehands scooter kopen  

Een scooter biedt heel veel voordelen. Zo rijdt u met een scooter makkelijker en sneller van A naar B dan met de fiets. Ook is een scooter goedkoper dan een auto. Denk hierbij aan aanschaf, belastingen en verzekeringen. Wilt u graag een scooter aanschaffen? Vindt u een nieuwe te duur? Kies dan voor een kwalitatief goede tweedehands van Tensen 2 Wielers. Ons assortiment bestaat uit verschillende merken en modellen. Van Vespa, Aprilia tot Piaggio en Kymco, van klassiek of retro tot stoer en modern.  

Scooter verkopen  

Uw scooter verkopen of inruilen? Dagelijks zijn wij op zoek naar mooie, gebruikte modellen. Afhankelijk van leeftijd, onderhoud en staat ontvangt u bij ons een goede verkoop- of inruilprijs. Ook kunnen wij uw scooter verkopen. Hierbij krijgt u een deel van de opbrengst. Naast een goede prijs bent u bij ons verzekerd van een correcte afhandeling en bespaart u een hoop tijd en gedoe. Zo heeft u geen vreemden aan de deur of discussies bij onverhoopte misverstanden. Gun uw scooter een tweede leven en laat ons een nieuwe eigenaar vinden.  

Laat uw tweedehands droomscooter zoeken  

Op zoek naar een goede en betrouwbare tweedehands scooter? Een motorscooter waar u nog jarenlang plezier van kunt hebben? Kom dan eens een kijkje nemen in onze showroom te ’s-Gravenzande. Zit uw droomscooter niet in onze huidige occasion voorraad? Geen probleem. We krijgen regelmatig nieuwe occasions. Ook kunt u een specifieke zoekopdracht bij ons uitzetten. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service