Filters

Prijs

€ 0
€ 7799
-

Merk

Type

Filters

Piaggio

4 producten
Producten per pagina:
Sorteer op:
Pagina 1 (1 t/m 4)

Occasions motorscooters Piaggio 

Start en eindig uw zoektocht naar hoogwaardige tweedehands motorscooters bij Tensen 2 Wielers. Wij zijn een bekende naam in de wereld van (motor)scooters en bieden een breed scala aan gebruikte modellen. Graag adviseren wij onze klanten bij het kiezen van het juiste model op basis van uw voorkeuren en behoeften. Denk hierbij aan factoren zoals: 

  • Gebruik 
  • Afstand 
  • KM stand 
  • Budget  

Verder informeren we u graag over de financieringsmogelijkheden, garanties en proefritten.  

Meer over het merk Piaggio 

In ons occasionaanbod vindt u een uitgebreide selectie van het merk Piaggio. Als een toonaangevende naam in de motorscooterindustrie, staat Piaggio bekend om zijn innovatieve ontwerpen en uitstekende prestaties. Het merk Piaggio heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1884, en heeft zich gevestigd als een pionier in mobiliteitsoplossingen. Met een focus op kwaliteit en vakmanschap, heeft Piaggio talloze iconische modellen geproduceerd die geliefd zijn bij (motor)scooterrijders over de hele wereld. Of u nu op zoek bent naar een sportieve motorscooter of een meer klassiek ontwerp, Piaggio biedt een breed scala aan opties om aan uw voorkeuren te voldoen. 

Waar moet ik op letten bij het kopen van een tweedehands motorscooter?  

Het kopen van een tweedehands motorscooter kan een slimme keuze zijn, zowel financieel als milieutechnisch. Occasions motorscooters van Piaggio bieden u de mogelijkheid om te genieten van de hoogwaardige prestaties en functionaliteit van een motorscooter, maar dan tegen een lagere prijs dan een gloednieuw model. Bij het overwegen van de aanschaf van een tweedehands motorscooter is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals het bouwjaar, de kilometerstand en de algehele staat van de scooter. 

Het occasion aanbod  

Of u nu een stadsbewoner bent die op zoek is naar een handige manier om door het verkeer te navigeren, of iemand die gewoon geniet van de sensatie van het rijden op twee wielen, een Piaggio motorscooter is een uitstekende keuze. Met aantrekkelijke ontwerpen, betrouwbare prestaties en het voordeel van tweedehands prijzen. Maak hier kennis met ons huidige aanbod. 

 

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service