Filters

Prijs

€ 0
€ 9999
-

Kies je voertuig

Type

Filters

Scooters

25 producten
Producten per pagina:
Sorteer op:
Pagina 1 (1 t/m 25)

Occasion scooters kopen bij Tensen Tweewielers

Een tweedehands scooter koopt u bij Tensen Tweewielers! Ook occasion scooters kunnen namelijk van prima kwaliteit zijn. De tweedehands scooter moet op de juiste manier gecontroleerd en waar nodig hersteld worden.

Wanneer u liever een tweedehands gemotoriseerde tweewieler koopt, vanwege de aantrekkelijke prijzen, maar tegelijkertijd ook graag wat zekerheid heeft, kunt u er het beste voor kiezen om uw scooter bij Tensen Tweewielers te kopen. In onze eigen werkplaats zorgen wij ervoor dat de occasion scooters dezelfde goede kwaliteit hebben, als de nieuwe scooters in ons assortiment.

Een tweedehands scooter van kwaliteit kopen

Tensen Tweewielers is al velen jaren thuis in de wondere wereld van scooter en bromfietsen. We verkopen ze niet alleen, we repareren ze ook! Dus een tweedehands scooter is door een van onze collega's speciaal voor u nagelopen. Zo weet u dat de scooter in goede staat is én kiest u voor een scooter met een lager prijskaartje. Kijk snel naar de collectie tweedehands scooters van dit moment! Voor u het weet zijn ze weg!

Diverse merken occasion scooters

Bent u op zoek naar een specifiek merk scooter? Bij Tensen Tweewielers vindt u vele verschillende merken scooters, ook tweedehands. Denk bijvoorbeeld aan de merken Piaggo, Vespa, Aprilia en Kymco. Doordat wij officieel dealer zijn van deze merken, beschikken wij over de originele onderdelen voor de scooters. Op deze manier kunnen wij de scooters altijd op de juiste manier repareren, waarbij de kwaliteit van de scooters gewaarborgd blijft!

Heeft u een speciale wens voor een type scooter? Laat het ons weten! Wanneer u contact met ons op neemt kunnen we samen de mogelijkheden bespreken. Het is ook mogelijk om langs te komen in onze showroom in ’s-Gravenzande! Bij een bezoek aan onze showroom kunt u onze scooters bekijken en geven wij u graag advies.

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service