Filters

Prijs

€ 0
€ 6759
-

Merk

Type

Filters

Scooters

8 producten
Producten per pagina:
Sorteer op:
Pagina 1 (1 t/m 8)

Occasions scooters kopen bij Tensen Tweewielers 

Op deze pagina treft u ons huidige aanbod met tweedehands scooters. Bent u op zoek naar een specifiek merk scooter? Wij leveren verschillende merken. Denk hierbij aan:  

Doordat wij officieel dealer zijn van deze merken, beschikken wij over de originele onderdelen voor de scooters. Op deze manier kunnen wij de scooters altijd (indien nodig) op de juiste manier repareren, waarbij de kwaliteit van de scooters gewaarborgd blijft. Voordat wij deze modellen aanbieden zullen wij ze namelijk zorgvuldig controleren. Zo weet u zeker dat de scooter in goede staat is én kiest u voor een scooter met een lager prijskaartje.  

Scooter voorraad  

Tensen Tweewielers is al velen jaren thuis in de wondere wereld van scooters en bromfietsen. Wij beschikken over een grote wisselende voorraad met diverse tweedehands modellen. Variërend in merk, model, kleuren en prijzen. Hierdoor is er altijd wel een scooter te vinden die past bij uw wensen. Ziet u op dit moment toch geen geschikt model? Houd dan onze website in de gaten. Wellicht staat uw droomscooter morgen wel online. Ook kunt u een zoekopdracht uitzetten. We noteren uw wensen en geven een seintje zodra we uw perfecte scooter binnen hebben.  

Waarom een tweedehands scooter? 

Het voordeel van een tweedehands scooter is voornamelijk financieel. Zo is deze goedkoper in aanschaf. Na gebruik wordt een scooter, net als een auto, namelijk minder waard. Zo kan de afschrijving al snel oplopen tot de helft. En dat terwijl de kwaliteit meestal nog perfect is. Zeker wanneer de scooter door onze ervaren monteurs zijn nagekeken. Mede door deze voordelen is de vraag naar occasions enorm. Aarzel dus niet en kom langs voor een proefrit. Bij een bezoek aan onze showroom kunt u onze scooters bekijken en geven wij u graag advies. 

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service