Filters

Prijs

€ 0
€ 0
-

Merk

Filters

Aprilia

Geen artikelen gevonden.

Occasions Scooters Aprilia  

Een snelle en sportieve scooter? Dan is een Aprilia een echte aanrader! Als officieel Aprilia dealer hebben wij niet alleen nieuwe, maar ook prachtige tweedehands scooters op voorraad van dit Italiaanse merk. Dit mooie sportieve scootermerk straalt snelheid, topklasse en sportiviteit uit. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit verschillende modellen. Van 50 tot 125 en 200cc. Van de SR GT 200 en 125 en SXR 50. Alle jong gebruikte modellen hebben een fijn comfort en perfecte functionaliteiten om hogere snelheid te kunnen behalen. Even proberen? Kom langs voor een proefrit.  

Wat is Aprilia?  

Aprilia is inmiddels al vele jaren een bekende naam in de scooterwereld. Het merk is in 1968 ontstaan in Venezia en is tegenwoordig onderdeel van Piaggio. Ook wel bekend van de populaire Vespa’s. Aprilia bouwt zowel scooters als motoren. Hierdoor hebben de scooters dezelfde kwaliteit, degelijkheid en sportieve look. Daarnaast zijn veel onderdelen van de scooters dezelfde als die bij het bouwen van motoren worden gebruikt. Hierdoor zijn de scooters ook geschikt voor hogere snelheid. Piaggio besteedt bij het ontwerpen van de motorvoertuigen veel aandacht aan het design. Hierdoor zijn scooters niet alleen een heerlijk vervoermiddel, maar ook een lust voor het oog. 

Aanbod tweedehands Aprilia scooters 

Aprilia verzekert u van kwaliteit. Hierdoor gaan de scooters jarenlang mee. Heeft u geen budget voor een compleet nieuwe? Dan is een occasion een perfect alternatief. Bij Tensen 2 Wielers hebben we een ruim aanbod nieuwe en tweedehands scooters. Doordat alle jong gebruikte scooters nauwkeurig worden gecontroleerd en onderhouden in onze eigen werkplaats bent u altijd verzekerd van een goede occasion. Benieuwd naar het huidige aanbod? Raadpleeg onze website. Het aanbod wisselt regelmatig. Houd onze website dus in de gaten. Bent u op zoek naar een specifiek model? Zet dan gerust een zoekopdracht bij ons uit.  

Naast Aprilia hebben wij met zorg geselecteerde scooters van andere topmerken. Bekijk deze hier. 

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service