Filters

Prijs

€ 0
€ 0
-

Merk

Filters

Kymco

Geen artikelen gevonden.

Occasions Scooters Kymco  

Bent u op zoek naar een betrouwbare en betaalbare manier om de vrijheid van het rijden op een scooter te ervaren? Een echte Kymco liefhebber? Dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom om de prachtige wereld van Kymco occasion scooters te ontdekken. Vooraf kunt u eerst onze website bekijken. Hier treft u een overzicht van onze gebruikte scooters van verschillende merken. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit verschillende merken, typen, bouwjaar en kilometerstand. Het aanbod in gebruikte scooters wisselt regelmatig. Houdt daarom onze website scherp in de gaten. Want wie weet staat morgen uw droomscooter online.  

Wat maakt Kymco populair? 

Kymco is een scootermerk dat bekend staat om zijn toewijding aan innovatie en duurzaamheid. Als fabrikant van scooters heeft Kymco daarnaast een goede naam opgebouwd op het gebied van prestaties en vakmanschap. Wanneer u kiest voor een Kymco scooter bent u er zeker van dat u een zuinige, betrouwbare maar ook vooral stijlvolle scooter in huis haalt. Scooters moeten niet alleen functioneel zijn maar moeten ook een bepaalde uitstraling hebben. Omdat Kymco veel waarde hecht aan design zijn de modellen stuk voor stuk ware plaatjes. Dit in combinatie met de prijs maakt dit merk erg populair. 

Wat maakt tweedehands scooters populair? 

Bij Tensen 2 Wielers leveren we uitsluitend tweedehands scooters die aan de hoogste normen voldoen. Onze deskundige monteurs inspecteren en testen alle occasions voordat deze in de showroom verschijnen. Op deze manier kunt u genieten van dezelfde kwaliteit als bij een nieuwe scooter, maar dan voor een betere prijs. Het prijsvoordeel kan zelfs wel oplopen tot meer dan de helft van een nieuw model. Als officieel dealer geven wij daarnaast goede garantievoorwaarden.  

Vindt de perfecte Kymco scooter  

Of u nu op zoek bent naar een wendbare stadsscooter of een robuuste scooter voor lange afstanden, wij hebben een gevarieerde selectie om aan uw behoeften te kunnen voldoen. Klanten staan bij ons centraal. Ons vriendelijke en deskundige team staat graag voor u klaar om u te helpen bij het vinden van dé perfecte occasion. Daarnaast bieden we graag advies over onderhoud en after-sales service om ervoor te zorgen dat de scooter in topconditie blijft. 

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service