Filters

Prijs

€ 0
€ 6759
-

Merk

Type

Filters

Vespa

5 producten
Producten per pagina:
Sorteer op:
Pagina 1 (1 t/m 5)

Occasions Scooters Vespa 

Als liefhebbers van iconische scooters mag de Vespa beslist niet in ons occasionaanbod ontbreken. Speciaal voor wie op zoek is naar de perfecte balans tussen kwaliteit, stijl en betaalbaarheid. Vespa is een merk dat synoniem staat voor tijdloze Italiaanse stijl en vakmanschap. En daar hangt een prijskaartje aan. Wilt u deze unieke kenmerken ervaren en een echte Vespa kopen zonder de hoofdprijs te hoeven betalen? Bekijk dan ons aanbod tweedehands modellen. Een Vespa is tijdloos en betrouwbaar. Dit in combinatie met onze grondige inspectie zorgt ervoor dat u nog jarenlang veilig rond kunt rijden op een tweedehands scooter. 

Vespa occasions: kwaliteit en stijl in een tweedehands scooter 

Een Vespa scooter is een tijdloos icoon. Onder de populaire Vespa’s, die de harten van al vele generaties hebben veroverd, vallen namen op zoals de 

  • Vespa Primavera 
  • Vespa GTS 
  • Vespa Sprint 
  • Vespa PX 
  • Vespa Elettrica 

De Vespa Primavera biedt met zijn elegante lijnen en moderne technologie dé perfecte mix tussen verleden en heden. De Vespa GTS is een krachtig model en biedt met zijn robuuste frame en geavanceerde functies een soepele en comfortabele rit. De Vespa PX is een icoon dat teruggaat tot de jaren 70. Vandaag de dag is dit model nog steeds geliefd om zijn klassieke uitstraling en betrouwbare prestaties. 

Tweedehands Vespa’s: waarom kiezen voor een pre-owned? 

Het kopen van een tweedehands Vespa biedt een reeks voordelen die verder gaan dan alleen de prijs. Nieuwe scooters verliezen in de eerste paar jaar vaak al een groot deel van hun waarde. Toch is dit bij een Vespa anders. Een tweedehands scooter van dit bekende merk blijft ook na jaren nog steeds zijn waarde behouden. Én wanneer deze goed wordt onderhouden kunnen Vespa occasions nog vele kilometers aan avonturen bieden.  

Meer dan een rit van A naar B 

Het bezitten van een Vespa gaat verder dan alleen een handige manier om van A naar B te komen. Een Vespa is een stijlicoon en hoort bij een bepaalde lifestyle. Bovendien zijn ze zuinig en milieuvriendelijk waardoor ze een verantwoorde keuze zijn voor stedelijke mobiliteit. Benieuwd naar het aanbod? Bekijk de diverse modellen op onze website of kom langs in de showroom

 

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service