Onze klanten

Hieronder vertellen een aantal van onze klanten over hun ervaringen.

Ze maken waar wat ze beloven!’ – Dhr. van Rijn (Scheveningen)

Tensen2wielers Westland is klantvriendelijk, servicegericht en ze denken mee in oplossingen. Recent heb ik een nieuwe motorscooter gekocht, de Piaggio MP3 530 HPE. Ik ben goed geholpen met de aankoop en ze hebben prima meegedacht bij het kiezen en plaatsen van de accessoires. Tensen maakt waar wat ze beloven. Deze 3-wielige motorscooter rijdt stabiel en ik kan altijd bij hen langs gaan. Mijn vorige motorscooter had ik ook al in onderhoud bij hen en dat is altijd naar volle tevredenheid uitgevoerd. Bovendien kun je snel terecht, als je een afspraak wilt maken.

 

´Alles verloopt picobello, Tensen2wielers is de beste!´ - Ko Devies (‘s – Gravenzande)

‘Ik kom al jaren bij Tensen. Ze zijn betrouwbaar, correct en ze hebben alles goed voor elkaar. De sfeer is prima, de koffie staat klaar en er werken leuke medewerkers die het voor de klanten perfect maken. Volgende week krijg ik mijn nieuwe Kymco scooter. De deal was snel rond en ik heb voor mijn 2 oude scooters een goede inruilprijs gekregen. Ik heb meerdere scooters bij hen in onderhoud en ook als je onderweg met pech staat, komen ze de scooter met de bus ophalen. Ze hebben een prima service, veel kennis, de juiste opleidingen en certificaten en een goede kwaliteit/prijsverhouding. Ik heb met hen een prima wisselwerking.’

 

´Bij Tensen in de winkel, word ik gelijk geholpen´ - Jonathan Nitzsche (Den Haag)

‘Bij Tensen werken allemaal fijne mensen. Het gaat er relaxed aan toe en je wordt in de showroom gelijk geholpen. Toen ik mijn nieuwe Piaggio MP3 aanschafte, ben ik op prettige manier geholpen en kon ik direct een proefrit maken. Prima bedrijf met een goede service!’

 

´Tensen is een fantastisch bedrijf´ - Dhr. Suikerbuik (‘s – Gravenzande)

‘Ze staan altijd direct voor je klaar. Als ik langs ga om de olie te laten controleren of mijn band op te pompen, komt er gelijk een medewerker om het in orde te maken. Een perfecte service. Bij het onderhoud van de scooter, krijg ik een huurscooter mee en bellen ze als de scooter weer klaar staat. Alles loopt bij hen op rolletjes! Als ik een nieuwe scooter ga kopen, doe ik dat zeker bij Tensen.’

 

‘In 1 dag was de aflevering klaar, zodat ik met de motorscooter op vakantie kon!’ – Tim van de Polder (Zoetermeer)

‘Tensen heeft in 1 dag mijn nieuwe motorscooter aflever klaar gemaakt, zodat ik er de volgende dag mee op vakantie kon naar Frankrijk. Dat is super goed geregeld. Ik ben heel tevreden over hun verkoopadvies, het meedenken en hoe het onderhoud verloopt. Als er iets is, lossen ze het altijd goed op. In totaal heb ik samen met een vriend al 4 motorscooters bij Tensen gekocht. Ze geven goed advies, je kunt altijd een proefrit maken en dat verloopt gemakkelijk en prettig. Toen mijn motorscooter in onderhoud was, kreeg ik de sleutels mee om een zwaardere nieuwe motorscooter een aantal dagen uit te proberen. Dat was heel fijn, omdat ik echt kon ervaren hoe hij in het dagelijks leven rijdt. Ik heb hem gekocht en rijd de nieuwe motorscooter met veel plezier!’

 

 

`Het zijn allemaal toppers!´ Joey Halley (‘s – Gravenzande)

‘Ze zijn servicegericht en hebben een goede kwaliteit/prijsverhouding. Je krijgt altijd een antwoord. Nee, kennen ze niet. Het nieuwe pand met mooie showroom is een mooie stap vooruit. Ik kocht mijn scooters altijd al bij Tensen. Nu was ik in voor een nieuwe motorscooter. Tjem Tensen denkt dan echt mee in jouw belang en geeft eerlijk advies. Ze hadden nog een mooie jong gebruikte motorscooter staan en daar ben ik voor gegaan. Zowel verkoop als onderhoud, alles is altijd super goed geregeld bij Tensen!’

 

'Tensen is een leuke zaak met aardige medewerkers' - Paul Pardon uit Leidschendam

"Via internet zag ik een mooie tweedehands scooter bij Tensen Tweewielers Westland. Ik ging naar de scooter kijken, maar ben eigenlijk helemaal geen type voor tweedehands. Bij Tensen luisteren ze goed en geven goede raad. Toen ik nog niet helemaal zeker was of en welke scooter ik zou kopen, was Tjem Tensen begrijpend en vriendelijk. Uiteindelijk kocht ik een nieuwe Vespa Primavera met een speciaal zadel. Het is een leuke zaak om er gewoon even te zijn en ook alle medewerkers benaderen je aardig. Ze snappen waar het over gaat en zijn no-nonsense. Ook mijn 2 zoons rijden nu een Vespa van Tensen Tweewielers Westland en ik beveel Tensen regelmatig bij anderen aan. Als de Vespa een beurt nodig heeft of er een accessoire moet worden gemonteerd, rijd ik soms naar ’s-Gravenzande en krijg dan een leenscooter mee of de scooter wordt door Tensen met de bus bij mij opgehaald en ook weer teruggebracht. Ze zitten weliswaar wat verder weg, maar door de goede service heb ik dat er graag voor over."

 

'Onze scooters zijn uniek en helemaal naar onze wens gemaakt' - Familie van de Ende uit Maasdijk

"Tensen is een goed bedrijf met vriendelijke en behulpzame medewerkers. Je krijgt duidelijke uitleg en ze geven goed advies. Onze nieuwe Vespa scooters zijn uniek en speciaal naar onze wens gemaakt. Mijn man heeft een entresuite gespoten Vespa met een zelfde kleur zadel en een donker rookscherm wat een stoere uitstraling aan de scooter geeft. Ik heb een fris blauwe scooter met een speciaal borduursel op het zadel waar je iedere gewenste naam kunt kiezen. Wij zijn heel blij met onze Vespa’s en toeren er regelmatig mee. Ze rijden heel comfortabel, de vering is beter dan van andere scooters en je rijdt soepel door de bocht. Ook het onderhoud is goed geregeld. Wij raden Tensen bij anderen aan. Zij maken het verschil door echt te luisteren en bijvoorbeeld even voor te doen hoe je het handigst je Vespa de garage inrijdt en de scooter op zijn standaard zet."

 

'De Piaggio Liberty is zowel technisch als qua design een mooie scooter' - Jan Hutten uit Maassluis

"Toen ik bij Tensen in de zaak was en deskundig en rustig werd geholpen, had ik snel de overtuiging dat ik daar mijn nieuwe Piaggio Liberty wilde kopen. Ze luisteren goed en denken mee om tot een optimale keuze voor scooter en accessoires te komen. Ik heb een afspraak voor een proefrit gemaakt en ook dat verliep allemaal prima. Op advies van Tensen heb ik er een Topkoffer en speciale City Grip banden op laten zetten, waardoor ik comfortabeler rijd en tijdens een regenbui meer grip heb. Zo heb ik deze zomer met mijn scooter een mooie toertocht door Duitsland gemaakt met pittige stijgingen en dalingen. De Piaggio Liberty is zowel technisch als qua design een mooie scooter en Tensen is een betrouwbare zaak!"

 

'Tensen is een perfecte en prettige zaak' - Dhr. Sonneveld uit 's-Gravenzande

"De medewerkers van Tensen-Tweewielers hebben allemaal ontzettend veel verstand van scooters. Ik heb onlangs mijn Piaggio Zip ingeruild voor een Piaggio Liberty. Alles loopt goed bij hen, ze hebben een mooie en nette showroom en ze hebben een goede service. Ik laat altijd trouw mijn onderhoudsbeurten doen en heb nog nooit stilgestaan. Ze geven zowel bij het kopen van een nieuwe scooter als bij reparaties en onderhoudsbeurten goede en duidelijke uitleg. Ze zijn rustig, luisteren goed en geven advies wat je het beste kunt doen, zonder opdringerig te zijn. Daarom is het een perfecte en prettige zaak. Na een onderhoudsbeurt krijg je je scooter schoner mee terug als dat je hem bracht. Dat zijn de kleine dingen die het verschil maken."

 

'Tensen is een klasse zaak' - Remco Neutel uit Sliedrecht

"Ik heb bij Tensen Tweewielers een Vespa Sprint gekocht die zij volledig op maat gemaakt hebben. Ik gebruik de scooter voor woon/werkverkeer, voor tochtjes en we gaan er ook mee op vakantie. Tjem Tensen heeft goed meegedacht bij al mijn wensen voor de scooter zoals handverwarming, alarm, USB-aansluiting, aansteker, rek voorop en een koffer achterop. Zij denken mee in oplossingen; zo hebben zij de koffer aangepast en op een speciale manier geplaatst, zodat mijn vrouw goed en comfortabel achterop kan zitten. Ik heb alleen maar complimenten voor deze zaak. Je ziet in de werkplaats dat ze de juiste materialen gebruiken en goede medewerkers hebben. Bij een reparatie geven ze uitleg wat er aan de hand is en laten ze de kapotte onderdelen zien. Tensen is een klasse zaak, ze zijn betrouwbaar en je hebt bij hen zekerheid."

 

‘Ze luisteren goed en denken mee’ - Babs Valstar uit Naaldwijk

“Ik rijd een Vespa omdat ik het de leukste scooter vindt en hij erg lekker rijdt! Mijn zussen hadden er ook één en er zijn eigenlijk nooit problemen mee. Als de scooter voor een onderhoudsbeurt moet, kan de scooter door Tensen worden gehaald en weer teruggebracht. Dat is heel handig. En je krijgt een SMS-je als de scooter klaar is en wat de kosten zijn. Je kan ook gewoon naar Tensen toe en dan helpen ze je daar direct. Je wordt goed en snel geholpen en ze denken mee. Ik wilde namelijk graag op mijn scooter een ander kleur zadel dan die er standaard op zit. Zij hebben daarbij goed geholpen en op maat een speciaal zadel besteld en geplaatst. Ze luisteren en doen wat jij wilt.”

 

‘De service bij Tensen is zeer goed!’ - Dhr. Van der Veen uit Brielle

“Ik heb goede ervaringen met Tensen Tweewielers Westland. De bereidwilligheid om het probleem met mijn scooter, die ik 2 maanden geleden gekocht heb bij een andere scooterdealer, op te lossen is enorm groot. Dan merk je het verschil. Tensen is een merkdealer, zij hebben kennis, zijn vakbekwaam en zijn gespecialiseerd scooterdealer. Het was een moeilijk te vinden probleem, maar bij Tensen gaan ze dan tot het uiterste. Zij hebben overleg gehad met de leverancier Piaggio, vervolgens is de scooter bij mij opgehaald met de ophaalservice en is mijn scooter gerepareerd. Ze testen dan nog een paar dagen om zeker te zijn dat alles oké is. Mijn scooter rijdt nu als een zonnetje! De service bij Tensen is zeer goed!”

 

‘De service is echt top!’ - Dhr. Polderdijk uit Vlaardingen

 “Ik ben het meest tevreden over de service, de kennis van zaken en dat je altijd bij Tensen terecht kan. Ik kom al jaren bij Tensen. Recent heb ik weer een nieuwe Berverly motorscooter gekocht. Ze maken dan een mooie aanbieding op de inruil van de oude scooter. En bij pech word je bijvoorbeeld opgehaald met de ophaalservice. De service is echt top!”

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service