Tekst onze klanten

Onze klanten

Hieronder vertellen een aantal van onze klanten over hun ervaringen.

‘Ze luisteren goed en denken mee’ - Babs Valstar uit Naaldwijk

“Ik rijd een Vespa omdat ik het de leukste scooter vindt en hij erg lekker rijdt! Mijn zussen hadden er ook één en er zijn eigenlijk nooit problemen mee. Als de scooter voor een onderhoudsbeurt moet, kan de scooter door Tensen worden gehaald en weer teruggebracht. Dat is heel handig. En je krijgt een SMS-je als de scooter klaar is en wat de kosten zijn. Je kan ook gewoon naar Tensen toe en dan helpen ze je daar direct. Je wordt goed en snel geholpen en ze denken mee. Ik wilde namelijk graag op mijn scooter een ander kleur zadel dan die er standaard op zit. Zij hebben daarbij goed geholpen en op maat een speciaal zadel besteld en geplaatst. Ze luisteren en doen wat jij wilt.”

'Prettig familiebedrijf met sympathieke mensen' - Dhr Zuiderwijk uit Monster

“Ik ben zeer tevreden over alles van Tensen! Ze hebben een goede service en zijn een prettig familiebedrijf met sympathieke mensen. Ik koop jaarlijks een nieuwe scooter. In de showroom word je goed geholpen en geïnformeerd door Tjem Tensen. De verzekering loopt ook via Tensen, zij regelen alles en dat werkt prima.”

‘De service bij Tensen is zeer goed!’ - Dhr. Van der Veen uit Brielle

“Ik heb goede ervaringen met Tensen Tweewielers Westland. De bereidwilligheid om het probleem met mijn scooter, die ik 2 maanden geleden gekocht heb bij een andere scooterdealer, op te lossen is enorm groot. Dan merk je het verschil. Tensen is een merkdealer, zij hebben kennis, zijn vakbekwaam en zijn gespecialiseerd scooterdealer. Het was een moeilijk te vinden probleem, maar bij Tensen gaan ze dan tot het uiterste. Zij hebben overleg gehad met de leverancier Piaggio, vervolgens is de scooter bij mij opgehaald met de ophaalservice en is mijn scooter gerepareerd. Ze testen dan nog een paar dagen om zeker te zijn dat alles oké is. Mijn scooter rijdt nu als een zonnetje! De service bij Tensen is zeer goed!”

‘De service is echt top!’ - Dhr. Polderdijk uit Vlaardingen

 “Ik ben het meest tevreden over de service, de kennis van zaken en dat je altijd bij Tensen terecht kan. Ik kom al jaren bij Tensen. Recent heb ik weer een nieuwe Berverly motorscooter gekocht. Ze maken dan een mooie aanbieding op de inruil van de oude scooter. En bij pech word je bijvoorbeeld opgehaald met de ophaalservice. De service is echt top!”

‘Je kunt een proefrit maken en ze kunnen snel leveren’

“Tensen is een prettig bedrijf met vriendelijke mensen. Ze zijn betrouwbaar, eerlijk en gedegen. Ik wilde een MP3 scooter kopen en ben via internet bij Tensen uitgekomen. Het voordeel bij Tensen is dat het allemaal prettig en relaxed gaat. In de showroom zie je de MP3 en krijg je goede informatie en uitleg. Je kunt een proefrit maken en ze kunnen snel leveren.”

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Garantie tekst

6 maanden garantie
op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Logo's onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

© Tensen 2 Wielers Westland 2018 Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site index | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM