Filters

Prijs

€ 0
€ 2619
-

Merk

Type

Merk Accessoires

Filters

Aprilia

2 producten
Producten per pagina:
Sorteer op:
Pagina 1 (1 t/m 2)

Aprilia scooter 

In ons aanbod scooters mag het bekende en gerenommeerde Italiaanse merk Aprilia niet ontbreken. Dit is één van de zeven merken dat deel uitmaakt van de Piaggio groep. Eén van de grootste fabrikanten ter wereld op het gebied van scooters. Aprilia wordt ook wel gezien als echte (Italiaanse) klasse op twee wielen. Tegenwoordig zijn deze scooters overal ter wereld te vinden. En dat is niet voor niets. Aprilia scooters zijn te herkennen aan de stoere en krachtige uitstraling. Ze worden gemaakt in sportieve designs. Hierdoor zien ze eruit als ware racemotors.  

Een sportieve en stoere scooter 

Voor wie op zoek is naar een sportieve en stoere scooter is een Aprilia beslist een goede optie. Welk model of kleur u ook kiest, ze lijken allemaal op racemotoren. Wat van origine bedoeld is als off-road racescooter is vandaag de dag ook terug te zien in het straatbeeld in de stad. De combinatie van de stoere look, veiligheid, rijbeleving en kwaliteit heeft ervoor gezorgd dat het uitgegroeid is tot een wereldberoemd merk.  

De Aprilia scooter modellen 

Eén van de meest bekende en gebruikte scooter van dit merk is de Aprilia SXR 50. Deze stadscooter heeft een kleine cilinderinhoud waardoor het voldoet aan de vereisten op het gebied van brandstofefficiëntie. Dit in combinatie met het toch wel pittige karakter waar dit merk om bekend staat. De Aprilia SXR 50 staat verder bekend om zijn: 

  • Wendbaarheid 
  • Goede wegligging 
  • Prijs-kwaliteitverhouding 
  • Functionaliteit 

Mede hierdoor is dit model ook geschikt voor de allerjongste scooterrijders onder ons.  

Kies de Aprilia SXR 50 

Indien u kiest voor de Aprilia SXR 50 zijn er verschillende opties leverbaar. Zo kunt u kiezen uit vier verschillende kleuren: Essence White, Instinctive Grey, Power Red en Enigma Black. Ook is deze scooter uit te breiden met verschillende accessoires. Wat dacht u van een extra topkoffer, de antislipmat voor de voetenplank, de rugsteun in dezelfde kleur en van hetzelfde materiaal als het zadel en de praktische zijstandaard? 

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service