Filters

Prijs

€ 0
€ 4049
-

Merk

Type

Filters

Emco

2 producten
Producten per pagina:
Sorteer op:
Pagina 1 (1 t/m 2)

Emco scooter 

Wie voor een duurzame elektrische scooter gaat, kiest voor een Emco scooter. Emco is één van de grootste aanbieders van elektrische scooters die krachtige accu’s en geavanceerde motoren bevatten. Als officiële dealer van dit bekende merk verkopen wij verschillende modellen. Van de Emco Novi tot de Novantic elektrische scooter.  Welk model u ook kiest, u bent verzekerd van goede prestatie, eenvoudige bediening, optimaal rijcomfort en een zuinige scooter. Beter voor mens, milieu en portemonnee.  

Waarom een elektrische scooter? 

De elektrische scooter is populairder dan ooit. Dit komt door de verschillende voordelen zoals: 

  • Geen brandstofkosten - Niet tanken bespaart geld. Middels een stekker en elektriciteit is de scooter na een paar uur weer klaar voor gebruik. 
  • Milieuvriendelijk - Doordat een elektrische scooter geen brandstof verbruikt is er geen sprake van luchtvervuiling.  
  • Minder onderhoud - Over het algemeen vallen de onderhoudskosten van een elektrische scooter lager uit. 
  • Overal toegestaan - In sommige steden is het niet meer toegestaan om met een brandstof scooter te rijden. 

Toch zijn er ook klanten die kiezen voor een benzinemodel. Meestal is de actieradius namelijk kleiner bij een elektrische scooter. Wilt u lange afstanden rijden? Overweeg dan toch een benzine scooter of kies voor het grootste accupakket. Graag informeren wij u over de verschillen, voor- en eventuele nadelen.  

Het Emco Novi model  

Eén van de modellen die wij in ons aanbod hebben is de Emco Novi scooter. Dit is hét ideale instapmodel dat vooral geschikt is voor korte afstanden. Vooral in het stadsverkeer is deze scooter regelmatig te zien. De Emco Novi scooter bevat een wisselbare ithium-ion accu die gemakkelijk onderweg opgeladen kan worden aan elk 230V-stopcontact. Naast steden is deze scooter geliefd onder camperaars. Door het lichte gewicht kan deze gemakkelijk op campers worden geplaatst.  

Comfortabel en duurzaam op pad 

Met een Emco scooter kunt u comfortabel en duurzaam op pad. Het brede stuur, heerlijke zadel en extra beenruimte zorgt voor optimaal rijcomfort. Bagage meenemen? Maak eenvoudig gebruik van de bergruimte onder het zadel en de tashaak. Afhankelijk van uw wensen is de scooter uit te breiden met verschillende accessoires en accu’s.  

Benieuwd naar het rijcomfort? Maak een afspraak voor een proefrit. 

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service