Filters

Prijs

€ 0
€ 3399
-

Merk

Type

Merk Accessoires

Filters

Piaggio

20 producten
Producten per pagina:
Sorteer op:
Pagina 1 (1 t/m 20)

Piaggio scooter 

Een gloednieuwe stijlvolle en comfortabele Piaggio scooter koopt u bij Tensen 2 Wielers. Dit bekende merk heeft in de afgelopen jaren een goede naam op weten te bouwen. Vooral in Europa worden Piaggio scooters in vrijwel alle grotere scooterzaken verkocht. Dit komt mede doordat deze scooters u verzekeren van jarenlang rijplezier. Zo worden de scooters geroemd om hun duurzame behuizing en prachtige designs. Een eigentijdse uitstraling, ongekende technische eigenschappen en duurzame mobiliteit.  

De Piaggio Zip  

In de afgelopen jaren is Piaggio verschillende modellen gaan produceren. Eén van de bekendste zijn de Zip en Liberty. De Zip is een sportieve en tijdloze scooter die vooral geliefd is onder de modebewuste scooterbestuurders. De compacte en zuinige modellen worden veel gebruikt in steden. Zo zijn deze scooters voorzien van een extra zuinige 4-takt Piaggio-motor waardoor ze aan de strengste milieueisen voldoen. Bij Tensen 2 Wielers zijn er verschillende modellen verkrijgbaar van de Piaggio Zip, waaronder: 

  • Piaggio zip TTS SP E5 45km 
  • Piaggio Zip E5 25 / 45 KM 
  • Piaggio Zip S E5 25 / 45 KM 
  • Piaggio Zip E5 I-Get 45 KM E5 Carbon 
  • Piaggio Zip E5 I-Get 45 KM blauw 
  • Piaggio Zip SP nardo grey 45km 

Welke variant u ook kiest, bij het Zip model hebben de ontwerpers de perfecte mix gevonden tussen tijdloos en modern.  

De Piaggio Liberty  

De Liberty lijn van Piaggio staat bekend als makkelijk, chic en eigentijds. Met zijn herkenbare lijnen, comfortabele voetenruimte en moderne look is hij onmisbaar in het straatbeeld. De combinatie van elegantie, rijgemak en licht gewicht maken deze scooter populair. Vooral de grotere wielen zorgen ervoor dat hij veel grip en een goede wegligging heeft. De nieuwste modellen worden geleverd in een modern jasje en bevatten een ultramoderne motor. Bekijk de modellen hier.  

Piaggio is marktleider op het gebied van design en innovatie. Ontdek dit zelf en breng een bezoekje aan onze showroom. Ervaar daarnaast het ultieme rijcomfort tijdens een proefrit. 

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service