Filters

Prijs

€ 0
€ 2999
-

Merk

Type

Merk Accessoires

Filters

Scootmobielen

2 producten
Producten per pagina:
Sorteer op:
Pagina 1 (1 t/m 2)

Een (elektrische) scootmobiel, maar dan met het stoere uiterlijk van een scooter? De driewielscooters van Nipponia zijn dé populairste voertuigen voor mensen die minder goed ter been zijn. Want Nipponia combineert belangrijke aspecten als comfort en bewegingsvrijheid met een modern en stoer design. Het comfort is o.a. te danken aan de comfortabele stoel die beschikt over armleuningen, een hoge rugleuning, een hoofdsteun en verschillende verstelmogelijkheden. Ook het weggedrag van deze scootmobielen zijn uiterst comfortabel. De technische aspecten zijn zo ontwikkeld en ontworpen dat deze geschikt zijn voor hogere snelheden met een maximum van 25km per uur.  

Het besturen van een Nipponia scootmobiel 

Nipponia staat erom bekend dat zijn modellen gemakkelijk en licht te besturen zijn. Met een klein beetje gas gaat u direct sneller. De Nipponia 2Fast is een van de snelste scootmobielen die er op de markt verkrijgbaar is. Liever een lagere maximale snelheid? Met de snelheidsschakelaar kunt u zelf de snelheid beperken. Bij het ontwerpen van deze scootmobielen is uiteraard ook naar optimale veiligheid gekeken. Zo bevatten ze zowel goede schijfremmen aan de voorkant als trommelremmen aan de achterkant. Daarnaast zijn de scootmobielen uitgevoerd met LED-verlichting. Hierdoor valt u nóg meer op!  

Accupakketten voor een scootmobiel 

Indien u voor een Nipponia scootmobiel gaat, heeft u de keuze uit drie verschillende accupakketten.  

  • Gel accu 
  • Lithium accu 
  • 2 Lithium accu’s 

De accupakketten variëren in bereik, oplaadtijd, gewicht en levensduur. Graag vertellen wij u meer over de voor- en nadelen in onze showroom. Welke u ook kiest, het opladen gaat erg eenvoudig.  

Een flitsende scootmobiel  

Bent u minder mobiel en wilt u uw bewegingsvrijheid weer terug? Dan biedt een scootmobiel uitkomst! Een scootmobiel van Nipponia is beslist een klasse apart. Geen saaie uitstraling maar een flitsend model met alle eigenschappen die u van een goede scootmobiel kunt verwachten. 

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service