Filters

Prijs

€ 0
€ 2999
-

Merk

Type

Merk Accessoires

Filters

Nipponia

2 producten
Producten per pagina:
Sorteer op:
Pagina 1 (1 t/m 2)

Nipponia scootmobiel  

Voor wie op zoek is naar een scootmobiel in een sportief jasje is het merk Nipponia de perfecte keuze. Nipponia ontwikkeld stoere, kwalitatief goede en wendbare scootmobielen die er ook nog eens fantastisch uit zien. Door de uitstraling wijken deze modellen totaal af van het scootmobielimago. Bij het ontwerpen hiervan heeft dit merk een normale scooter als basis genomen. De looks van een scooter in combinatie met de functionele eigenschappen van een scootmobiel. Geen suf, standaard model maar een sportieve variant met geweldige stuureigenschappen. De perfecte combinatie tussen plezier en mobiliteit. 

De Nipponia 2Fast  

De Nipponia 2Fast is stijlvol, elegant en comfortabel. Met dit model kan een maximale snelheid van 25 km / u bereikt worden. Verder bevat deze scootmobiel de nieuwste technische eigenschappen. Denk hierbij aan het digitale dashboard en de USB-poort. De Nipponia 2Fast is uitgerust met een LED-koplamp die efficiëntie, zichtbaarheid en duurzaamheid garandeert. Ook veiligheid is van belang. Met het elektrische remsysteem kunt u snel remmen. Wilt u graag comfortabel rijden? Deze driewielscooter bevat een fijne hoofdsteun, stoelverstelling en armleuning.  

Kenmerken van een Nipponia scootmobiel  

  • Sportief design 
  • Comfortabel 
  • Groot rijbereik 
  • Optimaal rijplezier 

Een Nipponia scootmobiel is een perfect vervoermiddel op het moment dat u niet meer op een 2 wieler variant kunt rijden. Last van evenwichtsproblemen? Moeite met stabiliteit? Kies dan voor een scootmobiel. Met een scootmobiel kunt u zonder rijbewijs rijden.  

Meer over Nipponia 

Nipponia is een scootermerk dat in de afgelopen jaren uitgegroeid is tot een innovatieve marktleider op het gebied van elektrisch aangedreven driewielers. De door Nipponia ontwikkelde modellen bevatten de nieuwste technische eigenschappen, volop uitbreidingsmogelijkheden en optimaal rijcomfort. Daarnaast zien deze scootmobielen er aan de voorkant uit als een normale trendy scooter.  

Uw onafhankelijkheid en vrijheid terug? Gemakkelijk, comfortabel en hip van A naar B kunnen reizen? Kies voor een Nipponia scootmobiel! 

 

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service