Service en reparatie

Bij Tensen 2wielers Westland vindt u een breed assortiment aan topmerken in gemotoriseerde tweewielers. Uitgangspunt is een uitstekende service, aftersales en prettig persoonlijk contact.

Garantie

Bij aanschaf van een nieuwe scooter heeft u 24 maanden garantie en bij aanschaf van een occasions heeft u 6 maanden garantie. Mocht er onverhoopt iets met de scooter zijn binnen de garantietermijn, komt u dan even langs of neem contact met ons op. Wij lossen het graag voor u op! Bij motorscooters van Piaggio is het mogelijk om tegen geringe bijbetaling de garantieperiode met 2 jaar te verlengen naar 4 jaar garantie.

Reparatie

Heeft u schade aan uw scooter of is er reparatie of onderhoud nodig? Dan bent u bij Tensen2Wielers Westland aan het juiste adres. In onze werkplaats staan gediplomeerde monteurs voor u klaar. Wij repareren MP3 scooters, motorscooters, tweetakt- of viertaktscooters en brommers en gebruiken de originele onderdelen. Hierdoor bent u zeker van een vakkundige reparatie, onderhoudsbeurt of schadeherstel en kunt u weer veilig de weg op. We werken volgens de BOVAG voorwaarden voor garantie op reparatie. U heeft 6 maanden garantie op de reparatie.

Pech onderweg? Bel onze ophaalservice! 

Onderweg stil komen staan is heel vervelend. Wij halen u en uw scooter, motorscooter of brommer met onze servicewagen op en brengen u naar onze werkplaats in ’s-Gravenzande. We nemen de schade op en voeren in overleg met u de reparatie uit. Bel in geval van pech naar (0174) 630 930.

De kosten voor de ophaalservice zijn:

  • Binnen 's-Gravenzande € 5,00
  • Vanuit Monster, Hoek van Holland, Naaldwijk en Maasdijk vanaf € 15,00
  • Vanuit Poeldijk, Honselersdijk en De Lier vanaf € 17,50
  • Vanuit Wateringen en Kwintsheul vanaf € 19,50
  • Vanuit Delft, Rotterdam en Den Haag vanaf € 25,00
  • Andere plaatsen, op aanvraag

Haal- en brengservice bij reparatie en/of onderhoud

Bij reparatie of onderhoud kunnen wij uw tweewieler komen halen en/of terugbrengen naar uw huis- of werkadres. De kosten voor de haal- en brengservice zijn gelijk aan de kosten van onze ophaalservice (prijs per rit).

Vervangend vervoer

Bij reparatie of onderhoud van uw tweewieler, kunt u van vervangend vervoer gebruik maken. De kosten voor vervangend vervoer zijn  vanaf € 14,95 per dag / motorscooters vanaf € 29,95 per dag en MP3 vanaf €35,- per dag. * optijd aanvragen *

Voor bedrijven

Heeft u een bedrijf waarin efficiënt vervoer een grote rol speelt of wilt u uw medewerkers een milieuvriendelijk vervoersalternatief bieden voor de auto? Tensen 2wielers Westland denkt hierover graag met u mee.

Wij ontzorgen bedrijven bij ‘scooter-van-de-baas’ projecten. Voor PostNL Westland en Veiligheidsregio Haaglanden organiseert Tensen 2wielers Westland de levering en het onderhoud van de brommers en scooters voor de postbezorgers en vrijwillige brandweer.

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service