Tekst - Service

Service en reparatie

Bij Tensen 2wielers Westland vindt u een breed assortiment aan topmerken in gemotoriseerde tweewielers. Uitgangspunt is een uitstekende service, aftersales en prettig persoonlijk contact.

Garantie

Bij aanschaf van een nieuwe scooter heeft u 24 maanden garantie en bij aanschaf van een occasions heeft u 6 maanden garantie. Mocht er onverhoopt iets met de scooter zijn binnen de garantietermijn, komt u dan even langs of neem contact met ons op. Wij lossen het graag voor u op! Bij motorscooters van Piaggio is het mogelijk om tegen geringe bijbetaling de garantieperiode met 2 jaar te verlengen naar 4 jaar garantie.

Reparatie

Heeft u schade aan uw scooter of is er reparatie of onderhoud nodig? Dan bent u bij Tensen2Wielers Westland aan het juiste adres. In onze werkplaats staan gediplomeerde monteurs voor u klaar. Wij repareren MP3 scooters, motorscooters, tweetakt- of viertaktscooters en brommers en gebruiken de originele onderdelen. Hierdoor bent u zeker van een vakkundige reparatie, onderhoudsbeurt of schadeherstel en kunt u weer veilig de weg op. We werken volgens de BOVAG voorwaarden voor garantie op reparatie. U heeft 6 maanden garantie op de reparatie.

Pech onderweg? Bel onze ophaalservice! 

Onderweg stil komen staan is heel vervelend. Wij halen u en uw scooter, motorscooter of brommer met onze servicewagen op en brengen u naar onze werkplaats in ’s-Gravenzande. We nemen de schade op en voeren in overleg met u de reparatie uit. Bel in geval van pech naar (0174) 630 930.

De kosten voor de ophaalservice zijn:

  • Binnen 's-Gravenzande € 5,00
  • Vanuit Monster, Hoek van Holland, Naaldwijk en Maasdijk € 15,00
  • Vanuit Poeldijk, Honselersdijk en De Lier € 17,50
  • Vanuit Wateringen en Kwintsheul € 19,50
  • Vanuit Delft, Rotterdam en Den Haag € 25,00
  • Andere plaatsen, op aanvraag

Haal- en brengservice bij reparatie en/of onderhoud

Bij reparatie of onderhoud kunnen wij uw tweewieler komen halen en/of terugbrengen naar uw huis- of werkadres. De kosten voor de haal- en brengservice zijn gelijk aan de kosten van onze ophaalservice (prijs per rit).

Vervangend vervoer

Bij reparatie of onderhoud van uw tweewieler, kunt u van vervangend vervoer gebruik maken. De kosten voor vervangend vervoer zijn € 12,50 per dag.

Voor bedrijven

Heeft u een bedrijf waarin efficiënt vervoer een grote rol speelt of wilt u uw medewerkers een milieuvriendelijk vervoersalternatief bieden voor de auto? Tensen 2wielers Westland denkt hierover graag met u mee.

Wij ontzorgen bedrijven bij ‘scooter-van-de-baas’ projecten. Voor PostNL Westland en Veiligheidsregio Haaglanden organiseert Tensen 2wielers Westland de levering en het onderhoud van de brommers en scooters voor de postbezorgers en vrijwillige brandweer.

akrapovic-piaggio-MP3-beverly-500-den-haag-amsterdam-naaldwijk-poeldijk
akrapovic-piaggio-MP3-beverly-500-den-haag-amsterdam-naaldwijk-poeldijk
Tekst - garantie

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Tekst - logos onderaan pagina

Copyright © 2023 Tensen 2 Wielers Westland | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM