Brommer-kopen
Brommer kopen

Brommer kopen bij Tensen Tweewielers: Voordelig & 24 maanden garantie. 

Op zoek naar een duurzaam en betrouwbaar vervoermiddel? Onze zorgvuldig samengestelde collectie bij Tensen Tweewielers biedt iets voor iedere voorkeur, van de klassieke charme van retro modellen tot de gestroomlijnde moderniteit van de nieuwste ontwerpen. Vooral onze elektrische brommers zijn een milieuvriendelijke keuze zonder in te leveren op prestaties of stijl. Elk voertuig in ons assortiment belooft kwaliteit en duurzaamheid, ontworpen om u jarenlang rijplezier te bieden. Voor wie geïnteresseerd is in een brommer kopen, bieden wij een breed scala aan opties.

Persoonlijke service en advies

Bij Tensen Tweewielers staat de klant centraal. De aanschaf van een brommer is een belangrijke beslissing, en daarom bieden wij een persoonlijke benadering en deskundig advies. Ons team staat klaar om u te begeleiden, of u nu twijfelt tussen verschillende modellen of meer wilt weten over de voordelen van elektrische brommers. Bezoek onze uitnodigende showroom voor een vrijblijvende proefrit.

Accessoires en onderdelen 

Naast een uitgebreid aanbod van brommers, vindt u bij ons ook een breed scala aan accessoires en onderdelen om uw brommer te personaliseren en te optimaliseren. Van veiligheidshelmen en stijlvolle kleding tot praktische sloten en windschermen, alles wat u nodig heeft voor een goede rijervaring is beschikbaar. Wij selecteren onze accessoires en onderdelen zorgvuldig om kwaliteit en stijl te garanderen.

Flexibele betalingsmogelijkheden voor uw brommer 

Wilt u een brommer kopen maar is de investering een uitdaging? Tensen Tweewielers biedt in samenwerking met ScooterFlex flexibele financieringsmogelijkheden. Zo kunt u gespreid betalen op een manier die past bij uw financiële situatie. Voor meer informatie over onze brommers, accessoires, onderdelen of financieringsmogelijkheden, neem gerust contact op of bezoek onze showroom. Ons team helpt u graag op weg met een brommer die perfect bij uw stijl en behoeften past.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Stel uw vraag

Brommer kopen

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service