Brommer-kopen
De Lier

Brommer in de buurt van De Lier kopen?

Brommers bekijken in de buurt van De Lier? Op zoek naar een brommer voor uzelf of uw kind? Kom dan langs bij Tensen Tweewielers in de buurt van De Lier om het ruime aanbod brommers te kunnen bekijken. Tensen Tweewielers is een scooterspeciaalzaak in de buurt van De Lier die verschillende scooters en brommers in- en verkoopt. Naast het in- en verkopen van brommers houden wij ons bezig met het onderhouden en repareren van brommers. Dit doen wij allemaal in onze eigen werkplaats in de buurt van De Lier. In deze werkplaats in de buurt van De Lier hebben wij al vele brommers vakkundig weten te repareren. Is uw brommer toe aan een onderhoudsbeurt? Maakt deze rare geluiden? Wilt u uw brommer of scooter na laten kijken? Maak dan een afspraak. Wij kunnen allerlei soorten brommers repareren. Als officiële dealer van bekende en goede merken hebben wij ook verschillende onderdelen op voorraad.

Brommers bij een erkende dealer in de regio De Lier

Brommers bij een erkende dealer kopen in de buurt van De Lier? Kom langs bij Tensen Tweewielers. Voor brommers kunt u het beste naar een echte dealer gaan. Een echte dealer staat namelijk in rechtstreekse verbinding met de fabriek. Hierdoor zijn de brommers beslist van echte merken en worden er goede levertijden gegarandeerd. Daarnaast bieden wij de beste en eerlijkste service op het gebied van brommers in de buurt van De Lier. Nog een voordeel van het kopen van brommers bij een echte dealer in de buurt van De Lier is dat u te maken heeft met echte specialisten. Onze medewerkers worden steeds bijgeschoold om erkend Dealer te mogen blijven. Hierdoor verzekeren wij u van professionals.

Brommers en scooters van Vespa en Piaggio bij Tensen vlakbij De Lier

Tensen Tweewielers levert veel brommers en scooters in De Lier en omgeving van Vespa en Piaggio. Deze brommers staan beslist garant voor optimaal genieten. Daarnaast bent u verzekerd van:

  • Optimaal rijcomfort
  • Prachtige uitvoering
  • Unieke kleuren
  • Geen geheimen
  • Goede garantie

Uw eigen Vespa samenstellen? Bekijk dan onze website of kom gerust bij ons langs. Naast Vespa hebben wij nog vele andere merken brommers in onze showroom in de buurt van De Lier. U kunt zelf een keuze maken voor een bepaalde kleur, print, zadel, stof en accessoires. Indien wenselijk kunnen wij u voorzien van advies over de soorten brommers.

Neem contact op

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Stel uw vraag

Brommer kopen | De Lier

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service