Brommers in de buurt van Den Haag koopt u bij Tensen 2wielers
Den Haag

Tensen2Wieler verkoopt brommers in Den Haag!

Op zoek naar brommers die u kunt kopen in Den Haag en omgeving? Kom langs bij Tensen2Wielers, een scooterspeciaalzaak in Den Haag. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan diverse brommers. Het aanbod aan scooters en brommers kunt u vinden op onze website. Toch even een testrit maken of de brommer in het echt bekijken? Kom langs bij ons in de showroom!

Naast de verkoop van brommers, kunt u bij ons ook terecht voor het onderhouden of repareren van uw brommer. Dit gebeurt in onze eigen werkplaats in Den Haag. Wanneer u het idee heeft dat uw brommer onderhoud nodig heeft kunt u bij ons langskomen. Voor het laten nakijken van uw brommer kunt u een afspraak maken! Tensen2Wielers is officiële dealer van vele verschillende merken zoals Vespa, Piaggio en Kymco. Daarom hebben wij van vele merken de officiële onderdelen op voorraad, zodat wij uw scooter op de juiste manier kunnen repareren.

Brommers bij een erkende dealer in Den Haag kopen

Wanneer u uw brommer bij een erkende dealer koopt geeft dat enkele voordelen. De brommer is van het echte merk en bevat de officiële onderdelen. Daarnaast staan wij rechtstreeks in verbinding met de fabrieken. Hierdoor kunnen wij een kortere levertijd garanderen voor uw scooter.  

Bij Tensen2Wielers kan u verder rekenen op de beste en eerlijkste service bij de aankoop van uw brommer. Onze specialisten zijn geschoold om u advies te geven over de verschillende merken en type brommers. Daarnaast is het mogelijk om een testrit te maken voor het doen van de aankoop van de brommer.

Brommers en bijbehorende onderdelen van onder andere Vespa en Piaggio bestellen in Den Haag

Bij Tensen2Wielers kunt u dus terecht voor diverse brommers van onder andere Vespa en Piaggio. Deze kunt u via onze webshop bekijken en bestellen. Dit geldt ook voor de bijbehorende accessoires. Het is mogelijk om via onze webshop losse onderdelen van uw brommer te kopen of accessoires als uitrusting en verlichting te bestellen.

Met een brommer van Tensen2Wielers bent u verzekert van optimaal rijcomfort! Neem vrijblijvend contact op met meer informatie of advies!

Neem contact op

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Stel uw vraag

Brommers | Den Haag

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service