Brommers in de buurt van Den Haag koopt u bij Tensen 2wielers
Den Haag

Brommers in de buurt van Den Haag koopt u bij Tensen 2wielers

Brommers bekijken in de buurt van Den Haag? Op zoek naar een brommer voor uzelf of uw kind? Kom dan langs bij Tensen 2wielers in de buurt van Den Haag om het ruime aanbod brommers te kunnen bekijken. Tensen 2wielers is een scooterspeciaalzaak in de buurt van Den Haag die verschillende scooters en brommers in- en verkoopt. Naast het in- en verkopen van brommers houden wij ons bezig met het onderhouden en repareren van brommers. Dit doen wij allemaal in onze eigen werkplaats in de buurt van Den Haag. In deze werkplaats in de buurt van Den Haag hebben wij al vele brommers vakkundig weten te repareren. Is uw brommer toe aan een onderhoudsbeurt? Maakt deze rare geluiden? Wilt u uw brommer of scooter na laten kijken? Maak dan een afspraak. Wij kunnen allerlei soorten brommers repareren. Als officiële dealer van bekende en goede merken hebben wij ook verschillende onderdelen op voorraad.

Brommers bij een erkende dealer in de regio Den Haag

Brommers bij een erkende dealer kopen in de buurt van Den Haag? Kom langs bij Tensen 2wielers. Voor brommers kunt u het beste naar een echte dealer gaan. Een echte dealer staat namelijk in rechtstreekse verbinding met de fabriek. Hierdoor zijn de brommers beslist van echte merken en worden er goede levertijden gegarandeerd. Daarnaast bieden wij de beste en eerlijkste service op het gebied van brommers in de buurt van Den Haag. Nog een voordeel van het kopen van brommers bij een echte dealer in de buurt van Den Haag is dat u te maken heeft met echte specialisten. Onze medewerkers worden steeds bijgeschoold om erkend Dealer te mogen blijven. Hierdoor verzekeren wij u van professionals.

Brommers en scooters van Vespa en Piaggio bij Tensen vlakbij Den Haag

Tensen 2wielers levert veel brommers en scooters in Den Haag en omgeving van Vespa en Piaggio. Deze brommers staan beslist garant voor optimaal genieten. Daarnaast bent u verzekerd van:

  • Optimaal rijcomfort
  • Prachtige uitvoering
  • Unieke kleuren
  • Geen geheimen
  • Goede garantie

Uw eigen Vespa samenstellen? Bekijk dan onze website of kom gerust bij ons langs. Naast Vespa hebben wij nog vele andere merken brommers in onze showroom in de buurt van Den Haag. U kunt zelf een keuze maken voor een bepaalde kleur, print, zadel, stof en accessoires. Indien wenselijk kunnen wij u voorzien van advies over de soorten brommers.

Neem contact op

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Stel uw vraag

Brommers | Den Haag

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service