Brommers in de buurt van Vlaardingen koopt u bij Tensen 2wielers
Vlaardingen

Brommers in de buurt van Vlaardingen koopt u bij Tensen 2wielers

Brommers bekijken in de buurt van Vlaardingen? Op zoek naar een brommer voor uzelf of uw kind? Kom dan langs bij Tensen 2wielers in de buurt van Vlaardingen om het ruime aanbod brommers te kunnen bekijken. Tensen 2wielers is een scooterspeciaalzaak in de buurt van Vlaardingen die verschillende scooters en brommers in- en verkoopt. Naast het in- en verkopen van brommers houden wij ons bezig met het onderhouden en repareren van brommers. Dit doen wij allemaal in onze eigen werkplaats in de buurt van Vlaardingen. In deze werkplaats in de buurt van Vlaardingen hebben wij al vele brommers vakkundig weten te repareren. Is uw brommer toe aan een onderhoudsbeurt? Maakt deze rare geluiden? Wilt u uw brommer of scooter na laten kijken? Maak dan een afspraak. Wij kunnen allerlei soorten brommers repareren. Als officiële dealer van bekende en goede merken hebben wij ook verschillende onderdelen op voorraad.

Brommers bij een erkende dealer in de regio Vlaardingen

Brommers bij een erkende dealer kopen in de buurt van Vlaardingen? Kom langs bij Tensen 2wielers. Voor brommers kunt u het beste naar een echte dealer gaan. Een echte dealer staat namelijk in rechtstreekse verbinding met de fabriek. Hierdoor zijn de brommers beslist van echte merken en worden er goede levertijden gegarandeerd. Daarnaast bieden wij de beste en eerlijkste service op het gebied van brommers in de buurt van Vlaardingen. Nog een voordeel van het kopen van brommers bij een echte dealer in de buurt van Vlaardingen is dat u te maken heeft met echte specialisten. Onze medewerkers worden steeds bijgeschoold om erkend Dealer te mogen blijven. Hierdoor verzekeren wij u van professionals.

Brommers en scooters van Vespa en Piaggio bij Tensen vlakbij Vlaardingen

Tensen 2wielers levert veel brommers en scooters in Vlaardingen en omgeving van Vespa en Piaggio. Deze brommers staan beslist garant voor optimaal genieten. Daarnaast bent u verzekerd van:

  • Optimaal rijcomfort
  • Prachtige uitvoering
  • Unieke kleuren
  • Geen geheimen
  • Goede garantie

Uw eigen Vespa samenstellen? Bekijk dan onze website of kom gerust bij ons langs. Naast Vespa hebben wij nog vele andere merken brommers in onze showroom in de buurt van Vlaardingen. U kunt zelf een keuze maken voor een bepaalde kleur, print, zadel, stof en accessoires. Indien wenselijk kunnen wij u voorzien van advies over de soorten brommers.

Neem contact op

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Stel uw vraag

Brommers | Vlaardingen

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service