Gebruikte scooters

Gebruikte scooters bekijken? Met ons gevarieerde aanbod kunnen wij altijd in uw wensen voorzien.

Gebruikte scooters bekijken? Wilt u graag een andere scooter kopen? Kom voor een ruim aanbod gebruikte scooters naar de showroom van Tensen 2wielers. Tensen 2wielers is hét adres voor het kopen van schakelbrommers, bromfietsen, scooters, e-scooters, motorscooters en onderdelen. Tegenwoordig bieden wij enkele gebruikte scooters ook online aan. Ons aanbod kan per dag verschillen. Hou dus regelmatig onze website in de gaten. Op het gebied van scooters en onderdelen onderscheiden wij ons door de goede prijs-kwaliteitverhouding. Vooral de prijzen van de gebruikte scooters zijn zeer scherp. De merken die wij aanbieden zijn: Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco, Gilera en Emco. Wilt u graag een sportief model? Of gaat uw voorkeur uit naar een retro Vespa? Met ons gevarieerde aanbod kunnen wij altijd in uw wensen voorzien.

Gebruikte scooters financieren

Tensen 2wielers biedt de mogelijkheid om gebruikte scooters op afbetaling te kopen. Wij zijn namelijk aangesloten bij Scooterflex. Dit betekend dat u een scooter per maand kan betalen. U ontvangt een laag maandbedrag en kunt altijd extra boetevrij aflossen wanneer u maar wilt! Geen haken en ogen maar comfortabel betaalgemak. Wilt u hier gebruik van maken? Gebruikte scooters op afbetaling kopen kan eenvoudig in 3 stappen:

  • Aanvraag indienen
  • Offerte ontvangen
  • Goedkeuring offerte
  • Scooter afnemen

Wilt u bijpassende accessoires? Ook die kunnen wij aanbieden. Bekijk onze sterk wisselende voorraad op onze website. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom. Hier staat ons team voor u klaar met tips en adviezen.

Maak a.u.b. uw keuze:

Tensen 2 Wielers logo
Tensen 2 Wielers
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 1990 - 2018 Tensen 2 Wielers Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site index | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl