Gilera scooter kopen bij een scooterspeciaalzaak bij u in de buurt 
Gilera scooter kopen

Gilera scooter kopen bij een scooterspeciaalzaak bij u in de buurt

Gilera scooter kopen bij een erkende dealer die verschillende modellen aanbiedt voor scherpe prijzen? Tensen 2Wielers is een bekend begrip in de omgeving op het gebied van verkoop, reparatie en onderhoud van zowel scooters als motorscooters. Wij zijn officieel gecertificeerd dealer van diverse topmerken waaronder Gilera. Deze verkopen wij zowel online als in onze showroom waar u van harte welkom bent voor een proefrit. Indien u een Gilera motorscooter wilt kopen geven wij graag advies over de verschillende mogelijkheden. Ons team is ervaren en gedreven om voor u het juiste model te vinden. Wij leveren niet alleen kwaliteit maar ook uitstekende service. Onze klanten beoordelen ons immers niet voor niets met een 9!

Nieuwe Gilera scooter kopen?

Een Gilera scooter / motorscooter kopen doet u natuurlijk bij een erkende dealer. Tensen 2Wielers is op dit gebied de absolute topper in de omgeving. Bent u op zoek naar een snelle, stoere en sportieve Gilera scooter? Kom dan bij ons langs. De modellen die wij aanbieden verzekeren u van optimaal rijcomfort. Een bekend model is de Gilera Fuoco 500. Deze sportieve 3 wiel motorscooter heeft een sterke en snelle motor (40PK). Hiermee kan deze een top snelheid van 160 km per uur bereiken. Door de ruime opbergruimte onder het zadel en de 12 liter tank is dit model zowel geschikt voor plezierrijders als woonwerk verkeer.

Tweedehands Gilera motorscooter kopen?

Indien u een tweedehands Gilera motorscooter wilt kopen kunt u tevens bij ons terecht. Wij hebben een snel wisselende voorraad scooters die u verzekeren van de volgende voordelen:

  • Goede kwaliteit
  • Snel
  • Betaalbaar
  • Goed onderhouden

Bent u al de trotse bezitter van een Gilera scooter? Wilt u deze laten onderhouden en/of repareren? Wij beschikken over een modern ingerichte werkplaats en een team gediplomeerde monteurs die graag voor u klaar staan. Wij voeren reparaties uit volgens de BOVAG voorwaarden. Lees hier gerust meer over op onze website.

Laat uw reactie achter

Maak a.u.b. uw keuze:

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Garantie tekst

6 maanden garantie
op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Logo's onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

© Tensen 2 Wielers Westland 2020 Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM