Scheveningen

Tensen 2 Wielers nodigt u uit in de showroom voor het kopen van uw Gilera Scooter

U wilt een Gilera scooter kopen? Wij nodigen u uit in onze showroom in de buurt van Scheveningen om te kijken naar de Gilera modellen die wij aanbieden. Gilera is een van dé Italiaanse scooter merken en staat bekend om haar sportieve scootermodellen. Gilera biedt u naast de sportmodellen ook terreinmodellen en klassieke scooters. Kortom, met een Gilera model maakt u straks de omgeving van Scheveningen onveilig, bij wijze van spreken uiteraard.

Een Gilera scooter koopt u niet voor niets bij Tensen 2Wielers

Tensen 2Wielers heeft al aardig wat ervaring met het verkopen én repareren van, onder andere Gilera, scooters in de buurt van Scheveningen. Deze ervaring ziet u terug in de beoordeling van onze klanten. Zij zijn namelijk zeer tevreden met onze service. We scoren dan ook gemiddeld een 9 op het gebied van klanttevredenheid bij onze klanten! Wordt u ook binnenkort één van deze tevreden klanten?

We zetten de voordelen voor u op een rij. Een Gilera scooter kopen bij Tensen 2 Wielers betekent:

  • een scooter van kwaliteit
  • passend advies voor u
  • een gecertificeerde dealer 
  • 6 maanden garantie 
  • gepassioneerd team van verkopers en monteurs

Een nieuwe Gilera scooter kopen of een tweedehands model nieuw leven in blazen? 

Of u nu gaat voor een nieuw model of juist een tweedehands Gilera scooter, u krijgt bij Tensen 2Wielers het advies en de garantie die u verwacht bij het kopen van een scooter. Ook onze tweedehands modellen zijn uiteraard helemaal nagelopen en rijden als een nieuwe Gilera scooter. 

Weet u al waar uw eerste rit naartoe gaat? Gaat u het liefste touren met mooi weer? Lekker de omgeving van Scheveningen verkennen en een drankje op het terras? Of gaat u juist voor het praktische; gaat u naar uw werk of doet u straks boodschappen met uw Gilera scooter? Wij hopen in elk geval dat u nog veel rijplezier zult hebben met de Gilera scooter!

Zien we u ook snel in onze showroom? Ons team heet u graag welkom.
 

 

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Laat uw reactie achter
Garantie tekst

6 maanden garantie
op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Logo's onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

© Tensen 2 Wielers Westland 2020 Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM