Zuid-Holland

Tensen 2 Wielers nodigt u uit in de showroom voor het kopen van uw Gilera Scooter

U wilt een Gilera scooter kopen? Wij nodigen u uit in onze showroom in de buurt van Zuid-Holland om te kijken naar de Gilera modellen die wij aanbieden. Gilera is een van dé Italiaanse scooter merken en staat bekend om haar sportieve scootermodellen. Gilera biedt u naast de sportmodellen ook terreinmodellen en klassieke scooters. Kortom, met een Gilera model maakt u straks de omgeving van Zuid-Holland onveilig, bij wijze van spreken uiteraard.

Een Gilera scooter koopt u niet voor niets bij Tensen 2Wielers

Tensen 2Wielers heeft al aardig wat ervaring met het verkopen én repareren van, onder andere Gilera, scooters in de buurt van Zuid-Holland. Deze ervaring ziet u terug in de beoordeling van onze klanten. Zij zijn namelijk zeer tevreden met onze service. We scoren dan ook gemiddeld een 9 op het gebied van klanttevredenheid bij onze klanten! Wordt u ook binnenkort één van deze tevreden klanten?

We zetten de voordelen voor u op een rij. Een Gilera scooter kopen bij Tensen 2 Wielers betekent:

  • een scooter van kwaliteit
  • passend advies voor u
  • een gecertificeerde dealer 
  • 6 maanden garantie 
  • gepassioneerd team van verkopers en monteurs

Een nieuwe Gilera scooter kopen of een tweedehands model nieuw leven in blazen? 

Of u nu gaat voor een nieuw model of juist een tweedehands Gilera scooter, u krijgt bij Tensen 2Wielers het advies en de garantie die u verwacht bij het kopen van een scooter. Ook onze tweedehands modellen zijn uiteraard helemaal nagelopen en rijden als een nieuwe Gilera scooter. 

Weet u al waar uw eerste rit naartoe gaat? Gaat u het liefste touren met mooi weer? Lekker de omgeving van Zuid-Holland verkennen en een drankje op het terras? Of gaat u juist voor het praktische; gaat u naar uw werk of doet u straks boodschappen met uw Gilera scooter? Wij hopen in elk geval dat u nog veel rijplezier zult hebben met de Gilera scooter!

Zien we u ook snel in onze showroom? Ons team heet u graag welkom.
 

 

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Laat uw reactie achter
Garantie tekst

6 maanden garantie
op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Logo's onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

© Tensen 2 Wielers Westland 2020 Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM