Kymco motorscooter kopen? Kom naar onze sfeervolle showroom in de buurt van Oostvoorne
Oostvoorne

Kymco motorscooter kopen? Kom naar onze sfeervolle showroom in de buurt van Oostvoorne

Kymco motorscooter om mee naar uw werk in de buurt van Oostvoorne te gaan? Een motorscooter voor gebruik tijdens uw vrije tijd? Tensen 2Wielers is hét adres waar u terecht kunt voor het kopen van een Kymco motorscooter. Wij hebben een ruim assortiment op voorraad en zijn officieel dealer van dit bekende merk. Aangezien wij kwaliteit en garantie hoog in het vaandel hebben staan garanderen wij de beste kwaliteit. Hierdoor leveren wij uitsluitend scooters van de beste merken. Naast Kymco leveren wij diverse andere merken. Wat denkt u van Aprilia, Gilera, Piaggio en Vespa. Benieuwd naar ons aanbod? U bent van harte welkom in onze showroom in de buurt van Oostvoorne. Ook kunt u op onze website een indruk op doen van de verschillende modellen die wij leveren. Vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Kymco motorscooter kenmerken

Bij Tensen 2Wielers in de buurt van Oostvoorne treft u verschillende soorten Kymco motorscooters aan. Deze kenmerken zich door:

  • De moderne vormgeving
  • Nette afwerking
  • Comfortabele uitvoering
  • Goede zitpositie

Daarnaast bent u zeker van een goede prijs/kwaliteit verhouding. Kymco is niet voor niets uitgegroeid tot een bekend merk binnen de scooterwereld in Oostvoorne en daarbuiten. In onze showroom vertellen wij u graag meer over de verschillen en voordelen.

Kymco motorscooter in verschillende kleuren

Tensen 2Wielers heeft op locatie in de buurt van Oostvoorne verschillende motorscooters van Kymco staan. Zo hebben wij de bekende Kymco AK550 motorscooter die leverbaar is in bruin, grijs en zwart. Dit model combineert het comfort van een scooter en het rijplezier van een motorscooter. Zoekt u een tweedehands Kymco motorscooter in de buurt van Oostvoorne? Bekijk dan ons aanbod occasions. U bent van harte welkom in onze sfeervolle showroom voor een proefrit.

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Laat uw reactie achter
Garantie tekst

6 maanden garantie
op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Logo's onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

© Tensen 2 Wielers Westland 2020 Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM