Kymco scooter kopen

Bij Tensen2wieler een Kymco scooter kopen of laten repareren en onderhouden!

Kymco scooter kopen bij Tensen2Wielers? Dat levert u diverse voordelen op! Tensen2Wielers is dé scooterspeciaalzaak van de omgeving en officieel dealer van diverse scootermerken waaronder Kymco. Wij beschikken over een voorraad nieuwe en gebruikte modellen die stuk voor stuk garant staan voor kwaliteit. Zekerheid en betrouwbaarheid staat bij ons immers voorop. Wilt u uw Kymco scooter laten onderhouden of repareren, dan kunt u ook bij ons terecht. Wij houden ons namelijk bezig met:

  • Verkoop
  • Inkoop
  • Reparatie
  • Onderhoud

Van zowel motorscooters als scooters en brommers. Heeft u pech onderweg? Neem dan direct contact op met onze ophaalservice.

Kymco hét Japanse scootermerk

De scooters van het Japanse merk Kymco zijn kwalitatief erg goed en de modellen variëren van retro tot en met sportief. Daarom is Kymco een toegankelijk merk, iedereen vindt wel een model naar smaak. Daarnaast zijn de scooters geschikt voor zowel ritjes in de stad of langere ritten. Het bekendste model is de Kymco Agility. Deze is weer verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor een klapzadel voor meer opbergruimte of voor een verlengd zadel voor een extra plekje voor een meerijder en nog vele andere opties. Typisch voor de Agility is de sportieve look, de betaalbare prijs en de goede kwaliteit.

Kymco, de zuinige scooter: maximale kilometers met minimale uitstoot

Kymco bestaat al meer dan 55 jaar! Naast scooters kunt u ook voor degelijke motorfietsen en brommers terecht bij dit merk. Dankzij deze jarenlange ervaring in het vervaardigen van vele modellen en uitvoeringen scooters, presteert elke Kymco scooter naar behoren en voldoet zij aan al uw verwachtingen. Met de zuinige 4-takt brandstofmotor voldoen al de scooters van dit topmerk aan de EURO4 norm. (speciale uitstoot reducerende norm voor brom- en snorfietsen)

Naast deze zuinige motor, is de gehele techniek van deze motor hoogstaand. Alle techniek samen zorgt voor een minimale uitstoot én maximale kilometers op 1 liter benzine. Met het meest zuinige model rijdt u tot wel 200 kilometer op een volle tank van 5 liter!

Kymco betrouwbaar en betaalbaar

Kymco scooters worden gezien als betrouwbare scooters met een lange levensduur en goedkope kilometers. Dankzij de ervaring en kennis die deze producent in huis heeft, bouwt zij sterke scooters. Bij aankoop van een Kymco Scooter krijgt u een jaar lang garantie. Slijtage en defecten worden kosteloos voor u hersteld. Ongevallen zijn uitgesloten van deze garantie. Dit geeft aan hoe betrouwbaar en sterk deze scooters zijn. Ook de oudere modellen van deze scooters zijn nog steeds volop te vinden in het huidige straatbeeld.

Kortom, zowel op gebied van uitstraling, als over de interne techniek scoort Kymco super goed!

Bij ons krijgt u gegarandeerd eerlijk en deskundig advies als u een Kymco scooter komt kopen.

Een Kymco scooter kopen doet u beslist voor de beste prijs bij Tensen2Wielers. Bij ons heeft u keuze uit diverse prachtige modellen, kleuren en prijsklassen. Wanneer u langskomt in onze showroom kunnen wij u hier kennis mee laten maken. Wij staan hier bovendien voor u klaar om u te voorzien van eerlijk en deskundig advies. Geen tijd om naar de showroom te komen? Als u een Kymco scooter wilt kopen, kunt u ook onze website bezoeken en de scooter online bestellen. Op de website ziet u de verschillende soorten motorscooters die wij aanbieden. Vanuit huis kunt u deze bekijken en vergelijken. Voor een proefrit bent u van harte welkom.

Tensen2Wielers hét adres als u een nieuwe of tweedehands Kymco scooter wilt kopen!

Bij Tensen 2Wielers kunt u zowel een nieuwe als een gebruikte Kymco scooter kopen.

De tweedehands Kymco scooters zijn uiteraard volledig nagelopen door onze monteurs. Door een tweedehands scooter bij Tensen2Wielers te kopen, weet u zeker dat de scooter goed rijdt en technisch klopt. Daarbij hebben wij een ruime collectie aan occasion scooters, ook van Kymco. Wees er snel bij, ze gaan hard!

Wanneer u kiest voor Kymco bent u zeker van de perfecte balans tussen sportief en stijlvol. Daarnaast bieden deze scooters optimaal rijcomfort. Ze zijn elegant, mooi afgewerkt en zeer betrouwbaar. Kortom: genoeg redenen om te kiezen voor dit prachtige scootermerk. Wij bieden eerlijke prijzen, goede service en garantie.

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Stel uw vraag

Kymco scooter kopen

Direct contact

Heeft u vragen?

Vul uw contactgegevens in
akrapovic-piaggio-MP3-beverly-500-den-haag-amsterdam-naaldwijk-poeldijk
akrapovic-piaggio-MP3-beverly-500-den-haag-amsterdam-naaldwijk-poeldijk
Tekst - garantie

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Instagram

Tekst - logos onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Copyright © 2022 Tensen 2 Wielers Westland | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM