Kymco scooter kopen, laten repareren of onderhouden?
Kymco scooter kopen

Bij Tensen 2wieler kunt u niet alleen een Kymco scooter kopen maar ook laten repareren en onderhouden!

Kymco scooter kopen bij Tensen 2Wielers? Dat levert u diverse voordelen op! Tensen 2Wielers is dé scooterspeciaalzaak van de omgeving en officieel dealer van diverse scootermerken waaronder Kymco. Wij beschikken over een voorraad nieuwe en gebruikte modellen die stuk voor stuk garant staan voor kwaliteit. Zekerheid en betrouwbaarheid staat bij ons immers voorop. Wilt u uw Kymco scooter laten onderhouden en/of repareren, dan kunt u ook bij ons terecht. Wij houden ons namelijk bezig met:

  • Verkoop
  • Inkoop
  • Reparatie
  • Onderhoud

Van zowel motorscooters als scooters en brommers. Heeft u pech onderweg? Neem dan direct contact op met onze ophaalservice.

Kymco hét Japanse scootermerk

Scooters van het Japanse merk Kymco zijn kwalitatief erg goed, de modellen variëren van retro tot en met sportief. Daarom is dit een toegankelijk merk, iedereen vindt wel een model naar smaak. Voor ritjes in de stad of langere ritten. Het bekendste model is de Kymco Agility. Deze is weer verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen (klapzadel voor meer opberg ruimte, verlengd zadel voor een extra plekje voor een meerijder enz) Typisch voor de Agility is de sportieve look, de betaalbare prijs en de goede kwaliteit.

Kymco zuinig: maximale kilometers met minimale uitstoot

Kymco bestaat al meer dan 55 jaar! Naast scooters kunt u ook voor degelijke motorfietsen en brommers terecht bij dit merk. Dankzij deze jarenlange ervaring in het vervaardigen van vele modellen en uitvoeringen scooters, presteert elke Kymco scooter naar behoren en voldoet zij aan al uw verwachtingen. Met de zuinige 4-takt brandstofmotor voldoen al de scooters van dit topmerk aan de EURO4 norm. (speciale uitstoot reducerende norm voor brom- en snorfietsen)

Naast deze zuinige motor, is de gehele techniek van deze motor hoogstaand. Alle techniek samen zorgt voor een minimale uitstoot én maximale kilometers op 1 liter benzine. Met het meest zuinige model rijdt u tot wel 200 kilometer op een volle tank van 5 liter!

Kymco betrouwbaar en betaalbaar

Kymco scooters worden gezien als betrouwbare scooters met een lange levensduur en goedkope kilometers. Dankzij de ervaring en kennis die deze producent in huis heeft, bouwt zij sterke scooters. Bij aankoop van een Kymco Scooter krijgt u een jaar lang garantie. Slijtage en defecten worden kostenloos voor u hersteld. (Ongevallen en meer uitgesloten) Dit geeft aan hoe betrouwbaar en sterk deze scooters zijn. Ook de oudere modellen van deze scooters zijn nog steeds volop te vinden in het huidige straatbeeld.

Kortom, zowel op gebied van uitstraling, als betreffende de interne techniek scoort Kymco super goed! U krijgt dan ook veel scooter voor u geld.

Bij ons krijgt u gegarandeerd eerlijk en deskundig advies als u een Kymco scooter komt kopen.

Een Kymco scooter kopen doet u beslist voor de beste prijs bij Tensen 2Wielers. Bij ons heeft u keuze uit diverse prachtige modellen, kleuren en prijsklassen. Indien u langskomt in onze showroom kunnen wij u hier kennis mee laten maken. Wij staan hier tevens voor u klaar om u te voorzien van eerlijk en deskundig advies. Geen tijd om naar de showroom te komen? Als u een Kymco scooter wilt kopen, kunt u ook onze website bezoeken en de scooter online bestellen. Op de website ziet u de verschillende soorten motorscooters die wij aanbieden. Vanuit huis kunt u deze bekijken en vergelijken. Voor een proefrit bent u van harte welkom.

Tensen 2 wielers hét adres als u een Kymco scooter wilt kopen, zowel nieuwe als tweedehands scooters in de collectie

Bij Tensen 2Wielers kunt u zowel een nieuwe als een gebruikte Kymco scooter kopen.

De tweedehands Kymco scooters zijn uiteraard volledig nagelopen door onze monteurs. Door een tweedehands scooter bij Tensen Tweewielers te kopen, weet u zeker dat de scooter geod rijdt en technisch klopt. Daarbij hebben wij een ruime collectie aan occasion scooters, ook van Kymco. Maar wees er snel bij want ze gaan hard!

Indien u kiest voor Kymco bent u zeker van de perfecte balans tussen sportief en stijlvol. Daarnaast bieden deze scooters optimaal rijcomfort. Ze zijn elegant, mooi afgewerkt en zeer betrouwbaar. Kortom: genoeg redenen om te kiezen voor dit prachtige scootermerk. Wij bieden eerlijke prijzen, goede service en garantie.

Laat uw reactie achter

Maak a.u.b. uw keuze:

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Garantie tekst

6 maanden garantie
op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Logo's onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

© Tensen 2 Wielers Westland 2021 Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM