Motor scooter dealer in de buurt van Poeldijk voor nieuwe scooters of occasions?
Poeldijk

Motor scooter dealer Tensen 2wielers vlakbij Poeldijk

Motor scooter dealer in de buurt van Poeldijk? Nieuwe of gebruikte scooter of motor kopen? Bent u een echte Vespa liefhebber? Of altijd al een Kymco willen hebben? Wat uw wensen ook zijn, wij kunnen hierin voorzien. Als u kiest voor een scooter bij motor scooter dealer Tensen in de buurt van Poeldijk kunt u jarenlang met veel plezier rijden. Wij verzorgen namelijk ook vakkundig onderhoud waardoor een lange levensduur van de scooter gewaarborgd blijft. Ook reparatiewerkzaamheden voeren wij uit. Hiermee zorgen wij voor optimale veiligheid op de weg en hogere kosten in de toekomst. Benieuwd naar de kosten, mogelijkheden of heeft u andere vragen? U kunt gerust bij ons langskomen in de buurt van Poeldijk of bekijk onze website. Hier geven wij u een indruk van ons bedrijf en de mogelijkheden.

Motor scooter dealer in de regio Poeldijk? Tensen 2wielers!

Als u een nieuwe scooter wilt kopen in de buurt van Poeldijk kunt u bij onze motor scooter dealer een proefrit komen maken. Wij hebben een ruime showroom met verschillende modellen. Ons team staat voor u klaar om u te voorzien van advies. Indien wenselijk kunt u ook een proefrit maken. Indien u een scooter koopt bij onze motor scooter dealer in de buurt van Poeldijk krijgt u 24 maanden garantie. Mocht er binnen deze periode iets met de scooter aan de hand zijn kunnen wij dit verhelpen. Naast verkoop kunnen wij namelijk ook onderhoud en reparatie verzorgen. Wij zorgen ervoor dat u weer veilig op weg kunt.

Motor scooter dealer Tensen Tweewielers vlakbij u in Poeldijk

Tensen Tweewielers is dé motor scooter dealer van Poeldijk en omgeving. Wij hebben zowel online als in de showroom een groot aanbod scooter, motors en meer. In de branche onderscheiden wij ons in:

  • Certificering
  • Service
  • Garantie
  • Hoge beoordeling van klanten
  • Advies

Wilt u dit zelf ervaren? Kom dan gerust langs bij dé motor scooter dealer van Poeldijk en omgeving. De koffie staat voor u klaar!

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Laat uw reactie achter
Garantie tekst

6 maanden garantie
op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Logo's onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

© Tensen 2 Wielers Westland 2020 Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM