Rotterdam

Motorscooter in Rotterdam kopen bij Tensen 2Wielers

Een motorscooter kopen in Rotterdam nieuw of tweedehands? Bij een betrouwbare en officiële dealer koopt u altijd een motorscooter van kwaliteit. Tensen 2Wielers is een officiële dealer met goede garantievoorwaarden en een prettige service. Dit is dan ook de reden dat onze showroom en webshop goed aangeschreven staan in Rotterdam en omgeving.

Wij leveren alleen motorscooters van de beste merken, reparatie en onderhoud voeren wij alleen uit met échte onderdelen van het juiste merk. Adviseren doen wij graag.

Merken die u terug vindt in ons (online) assortiment zijn bijvoorbeeld Vespa ,Aprilia en Emco. Elk merk heeft zijn eigen karakter en voordelen. Als dealer kunnen wij u vertellen welk merk geschikt is voor welk gebruik. Ook bij tweedehands scooters zullen wij u goed adviseren over merken, gebruik en kosten. Bij onze tweedehands motorscooters krijgt u standaard 6 maanden garantie! Dat is waarom u op Tensen 2 Wielers kunt bouwen.

Motorscooter bekijken in onze showroom vlakbij Rotterdam

Motorscooter in Rotterdam kopen bij Tensen 2Wielers? Wij nodigen u van harte uit in onze sfeervolle en ruim opgezette showroom. Ons team staat hier voor u klaar om u te helpen met het vinden van een scooter die echt bij u past. Wilt u graag een motorscooter voor tourritjes of praktische afstanden naar school of werk? Een specifiek merk in gedachten? Op zoek naar die ene kleur?

Tensen 2Wielers biedt tevens de mogelijkheid om een motorscooter te laten maken met een eigen look. Hierdoor zijn wij o.a. een bekend begrip geworden voor klanten die een motorscooter in Rotterdam willen kopen met een eigen look. Kom langs en bekijk de mogelijkheden. Tevens kunt u enkele voorbeelden op onze nieuwe website bekijken.

Motorscooter met een eigen look in de buurt van Rotterdam

Motorscooter in Rotterdam kopen? Bij Tensen 2Wielers is alles mogelijk. Een scooter met een persoonlijke look is voor ons geen probleem. Pimp het zadel bijvoorbeeld met:

  • Leer
  • Kleur
  • Print
  • Tekst

Verder kunt u een scooter personaliseren door middel van originele merkaccessoires zoals valbeugels of een windscherm. Ook een scooter in uw lievelingskleur is realistisch bij Tensen 2wielers. Wij spuiten uw scooter in het roze, groen, blauw, geel en meer!

Neem nu contact op met Tensen 2Wielers, in de buurt van Rotterdam, en ontdek de mogelijkheden voor uw motorscooter.

Neem contact op

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Stel uw vraag

Motorscooter | Rotterdam

Direct contact

Heeft u vragen?

Vul uw contactgegevens in
akrapovic-piaggio-MP3-beverly-500-den-haag-amsterdam-naaldwijk-poeldijk
akrapovic-piaggio-MP3-beverly-500-den-haag-amsterdam-naaldwijk-poeldijk
Tekst - garantie

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Instagram

Tekst - logos onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Copyright © 2022 Tensen 2 Wielers Westland | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM