Wateringen

Wateringen kopen bij Tensen 2Wielers

Wateringen kopen die nieuw of tweedehands is bij een betrouwbare en servicegerichte dealer van motorscooters.? Als u een Wateringen wilt kopen moet u beslist bij Tensen 2Wielers zijn. Tensen 2Wielers is een officiële dealer en vindt graag voor u een motorscooter die geheel aansluit bij uw wensen. Naast Wateringen kunt u bij ons ook andere scooters, brommers en snorfietsen kopen. Wij werken uitsluitend met verschillende goede merken zoals Vespa en Piaggio. Altijd al een motorscooter van Vespa willen hebben? Geen budget voor een hele nieuwe? Wilt u geen tweedehands motorscooter kopen via een particulier? Kies voor veiligheid en koop een tweedehands motorscooter bij Tensen 2Wielers. Tensen 2Wielers staat bekend om de goede scooters, uitstekende service en garantievoorwaarden. Tevens kunnen wij u voorzien van advies op maat. Speciale wensen voor een motorscooter? Wateringen koopt u bij Tensen 2Wielers.

Motorscooter bekijken in onze showroom

Wateringen kopen bij Tensen 2Wielers? Wij nodigen u van harte uit in onze sfeervolle en ruim opgezette showroom. Ons team staat hier voor u klaar om u te helpen met het vinden van een motorscooter die in zijn geheel aansluit bij uw wensen. Wilt u graag een motorscooter met een bepaalde kleur? Van een bepaald merk? Of met een bijzonder zadel? Tensen 2Wielers biedt tevens de mogelijkheid om een motorscooter te laten maken met een eigen look. Hierdoor zijn wij o.a. een bekend begrip geworden voor klanten die een Wateringen willen kopen met een eigen look. Kom langs en bekijk de mogelijkheden. Tevens kunt u enkele voorbeelden op onze nieuwe website bekijken.

Motorscooter met een eigen look

Wateringen met een eigen look kopen? Bij Tensen 2Wielers zijn de mogelijkheden zeer gevarieerd. Bij ons kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het ‘pimpen’ van uw zadel. U heeft keuze uit:

  • Leer
  • Kleur
  • Print
  • Tekst

en originele merkaccessoires als valbeugels of windscherm. Ook kunnen wij de scooter in elke gewenste kleur spuiten! Altijd al een roze motorscooter willen hebben? Of gaat uw voorkeur uit naar een motorscooter met een legerprint? Wateringen kopen? U kunt het zich niet zo gek bedenken en wij maken het. Benieuwd of uw wens voor een motorscooter ook realiseerbaar is? Kom dan gerust bij ons langs of neem contact met ons op.

Neem contact op

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Stel uw vraag

Motorscooter | Wateringen

Direct contact

Heeft u vragen?

Vul uw contactgegevens in
akrapovic-piaggio-MP3-beverly-500-den-haag-amsterdam-naaldwijk-poeldijk
akrapovic-piaggio-MP3-beverly-500-den-haag-amsterdam-naaldwijk-poeldijk
Tekst - garantie

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Instagram

Tekst - logos onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Copyright © 2022 Tensen 2 Wielers Westland | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM