Westland

Motorscooter in het Westland kopen bij Tensen 2Wielers

Motorscooter in Westland kopen, nieuw of tweedehands, bij een betrouwbare en servicegerichte dealer van motorscooters? Als u een scooter wil kopen, moet u beslist bij Tensen 2Wielers zijn. Tensen 2Wielers is een officiële dealer en vindt graag voor u een motorscooter die geheel aansluit bij uw wensen. Naast motorscooters, kunt u bij ons ook andere scooters, brommers en snorfietsen kopen.

Wij werken uitsluitend met verschillende goede merken zoals Vespa en Piaggio. Altijd al een motorscooter van Vespa willen hebben? Geen budget voor een hele nieuwe? Maar wilt u geen tweedehands motorscooter kopen via een particulier? Kies voor veiligheid en koop deze tweedehands bij Tensen 2Wielers. Wij staan in Westland en omgeving bekend om de goede scooters, uitstekende service en goede garantievoorwaarden. Zo koopt u een scooter voor een mooie prijs, maar bent u ook verzekerd van kwaliteit.
Tevens kunnen wij u voorzien van advies op maat. Speciale wensen? Motorscooters in het Westland koopt u bij Tensen 2Wielers.

Motorscooter bekijken in onze showroom in het Westland

Motorscooter in het Westland kopen bij Tensen 2Wielers? Wanneer u op zoek bent naar een specifieke scooter, van uw merk, een specifieke kleur. Een motorscooter voor uw budget of wanneer u nog zoekende bent. Wij nodigen u graag uit in onze sfeervolle en ruim opgezette showroom. Hier kunt u alle onze scooters zelf zien en een ritje maken. Daarbij kunt u al uw vragen over elke scooter stellen aan ons deskundig team. Samen vinden wij een scooter die helemaal past bij uw wensen. Tensen 2Wielers biedt tevens de mogelijkheid om een motorscooter te laten maken met een eigen look.

Hierdoor zijn wij o.a. een bekend begrip geworden voor klanten die een motorscooter in het Westland willen kopen. Kom langs en bekijk de mogelijkheden. Tevens kunt u enkele voorbeelden op onze website bekijken.

Motorscooter kopen in het Westland met een eigen look

Motorscooter in het Westland met een eigen look kopen? Bij Tensen 2Wielers zijn de mogelijkheden zeer gevarieerd. Bij ons kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het ‘pimpen’ van uw zadel. U heeft keuze uit:

  • Leer
  • Kleur
  • Print
  • Tekst
  • en originele merkaccessoires als valbeugels of windscherm.

Ook kunnen wij de scooter in elke gewenste kleur spuiten! Altijd al een roze motorscooter willen hebben? Of gaat uw voorkeur uit naar legerprint? Motorscooter in Westland kopen? U kunt het zich niet zo gek bedenken en wij maken het. Benieuwd of uw wens voor een motorscooter ook realiseerbaar is? Kom dan gerust bij ons langs of neem contact met ons op.

Neem contact op

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Stel uw vraag

Motorscooter | Westland

Direct contact

Heeft u vragen?

Vul uw contactgegevens in
akrapovic-piaggio-MP3-beverly-500-den-haag-amsterdam-naaldwijk-poeldijk
akrapovic-piaggio-MP3-beverly-500-den-haag-amsterdam-naaldwijk-poeldijk
Tekst - garantie

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Instagram

Tekst - logos onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Copyright © 2022 Tensen 2 Wielers Westland | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM