Poeldijk

Piaggio motorscooter kopen? Kom voor een proefrit naar Tensen 2Wielers in de buurt van Poeldijk

Luxe Piaggio motorscooter aanschaffen om dagelijks mee naar uw werk in de buurt van Poeldijk te gaan? Op zoek naar een Piaggio motorscooter voor de ‘fun’? Kom dan naar de Piaggio dealer van Poeldijk en omgeving. Tensen 2Wielers is officieel dealer van dit bekende merk en heeft verschillende modellen motorscooters op voorraad. In onze fijne showroom in de buurt van Poeldijk bent u van harte welkom om de verschillende modellen te bekijken. Uiteraard kunt u ook een proefrit maken. Ons team staat graag voor u klaar om u te voorzien van advies op maat. Door gebruik te maken van onze kennis en ervaring kunnen wij beslist een passend model leveren. Wilt u geen nieuwe maar een tweedehands Piaggio motorscooter? Ook dat leveren wij!

Piaggio motorscooter MP3

De Piaggio motorscooter MP3 is een bekend en populair model door de verschillende voordelen. Zo heeft u geen motorrijbewijs nodig, zijn deze motorscooters laag in brandstofverbruik, bieden ze optimaal rijcomfort en bevatten ze strakke designs. Afhankelijk van uw wensen kunt u in onze showroom in de buurt van Poeldijk kiezen uit verschillende modellen zoals:

Uiteraard zijn dit nog niet al onze modellen motorscooters. Benieuwd wat wij nog meer kunnen leveren? U bent van harte welkom in onze showroom in de buurt van Poeldijk. Ontdek de voordelen van deze prachtige modellen en kom bij ons langs.

Piaggio MP3 500 LT Business ABS/ASR Blue

Eén van de bekende modellen Piaggio motorscooters die wij verkopen vanuit onze showroom in de buurt van Poeldijk is de Piaggio MP3 500 LT Business ABS/ASR Blue. Dit is een luxe motorscooter van Piaggio die zeer geschikt is voor woon-werkverkeer. Met de 500cc motor met 29.5 kW (40,1 CV) a 7,250 rpm en een brandstof tank van 12 liter (incl 1,8 liter reserve) en standaard ABS/ASR is deze zeer populair. Kom gerust bij ons langs in de buurt van Poeldijk voor een proefrit.

Neem contact op

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Stel uw vraag

Piaggio motorscooter | Poeldijk

Direct contact

Heeft u vragen?

Vul uw contactgegevens in
akrapovic-piaggio-MP3-beverly-500-den-haag-amsterdam-naaldwijk-poeldijk
akrapovic-piaggio-MP3-beverly-500-den-haag-amsterdam-naaldwijk-poeldijk
Tekst - garantie

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Instagram

Tekst - logos onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Copyright © 2022 Tensen 2 Wielers Westland | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM