Den Haag

Piaggio scooter kopen vlakbij Den Haag?

Wilt u graag een nieuwe of gebruikte Piaggio scooter kopen in de buurt van Den Haag? Kom dan langs in de showroom van Tensen 2Wielers. Tensen 2Wielers is namelijk dé specialist van Den Haag en omgeving als het gaat om scooters. Door onze enorme voorraad met prachtige scooters, aantrekkelijke prijzen en eerlijke adviezen onderscheiden wij ons hierin van de rest. Daarnaast zijn wij recent door Piaggio Nederland gekwalificeerd als Premium Motorscooter dealer voor de regio Zuid-Holland. Wij zijn trots op deze kwalificatie waarmee we naast het dealerschap ook de erkenning krijgen voor onze technische kennis en deskundigheid op het gebied van motorscooters. Wanneer u een Piaggio scooter wilt kopen in de buurt van Den Haag moet u dan ook beslist bij ons zijn.

Piaggio scooter kopen bij Tensen Tweewielers vlakbij Den Haag

Wanneer u een Piaggio scooter wilt kopen in de buurt van Den Haag nodigen wij u van harte uit in onze showroom. Hier hebben wij verschillende soorten modellen. Deze hebben allemaal hun eigen unieke kenmerken en onderscheiden zich door kleur, vormgeving en afwerking. Daarnaast beschikken deze scooters van Piaggio allemaal over de nieuwste technieken. Zo hebben wij nu de Piaggio NEW Fly. Deze wordt veel gekozen door onze klanten als ze een Piaggio scooter willen kopen. Deze scooter is:

  • Compact
  • Licht
  • Stijlvol
  • Van goede kwaliteit
  • Op maat te customizen

Daarnaast hebben wij ook de Vespa Sprint. Wilt u graag een sportieve Piaggio scooter kopen? Dan raden wij deze aan. Ook deze kunt u bekijken in onze showroom in de buurt van Den Haag.

Italiaanse kwaliteit? Piaggio scooter kopen dus bij dé dealer van regio Den Haag

Als u een Piaggio scooter gaat kopen bij ons in de buurt van Den Haag kiest u bewust voor kwaliteit. Dit Italiaanse scootermerk onderscheid zich door de unieke designs en de hoogwaardige kwaliteit. Zo hebben de meeste Vespa’s de nieuwste technieken maar zijn qua uiterlijk geïnspireerd op de Italiaanse jaren 50. Deze combinatie maken deze scooters uniek. Wilt u graag een Piaggio scooter kopen in de buurt van Den Haag die er helemaal uitziet zoals u wenst? Kies dan voor een custom made Vespa. Maak een configuratie op de website om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Ook kunt u een proefrit bij ons maken in de buurt van Den Haag.

Groot aanbod Piaggio scooters voor u in de regio Den Haag

Als u in of vlakbij Den Haag een Piaggio scooter wilt kopen, moet u beslist bij ons langs komen of in ieder geval onze website bekijken. Wij beschikken over verschillende soorten en merken scooters. Van Piaggio hebben wij diverse modellen. Deze kunnen zowel nieuw als gebruikt worden gekocht. Meer informatie om een Piaggio scooter te kopen? U bent van harte welkom in onze sfeervolle showroom vlakbij Den Haag. Reparatie of onderhoud nodig? Tensen 2wielers Westland beschikt over een uitstekend uitgerust magazijn en een professionele werkplaats. Meer hierover kunt u ook lezen op onze website. Tensen Tweewielers is een van de grootste dealers in Piaggio scooters van de regio Den Haag.

Neem contact op

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Stel uw vraag

Piaggio scooter kopen | Den Haag

Direct contact

Heeft u vragen?

Vul uw contactgegevens in
akrapovic-piaggio-MP3-beverly-500-den-haag-amsterdam-naaldwijk-poeldijk
akrapovic-piaggio-MP3-beverly-500-den-haag-amsterdam-naaldwijk-poeldijk
Tekst - garantie

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Instagram

Tekst - logos onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Copyright © 2022 Tensen 2 Wielers Westland | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM