Scooterflex-Logo
Scooter financiering

Scooter Financiering: De manier om uw droomscooter te kopen 

Heeft u altijd al gedroomd van het rijden op een gloednieuwe Vespa, Piaggio, of een ander topmerk scooter? Bij Tensen 2wielers is uw droom nu binnen handbereik met onze handige scooter financiering via Scooterflex. Wachten om te genieten van een stijlvolle, zuinige en hoogwaardige scooter op afbetaling te kopen behoort tot het verleden. Start onmiddellijk met het ervaren van de vrijheid en het plezier van rijden, terwijl u betaalt in comfortabele en overzichtelijke maandelijkse termijnen. Onze financieringsopties zijn duidelijk en transparant, met vastgestelde termijnbedragen, looptijd en rente gedurende de gehele overeenkomst. Dit zorgt ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent zonder onaangename verrassingen. Bovendien, met de flexibiliteit om sneller af te lossen, behoudt u de controle over uw financiën en kunt u zich sneller volledig eigenaar noemen van uw scooter. 

Breed aanbod aan scooters en merken 

Ontdek een wereld van mogelijkheden bij Tensen 2wielers met onze uitgebreide voorraad van meer dan 150 verschillende modellen scooters en bromfietsen. Of u nu valt voor de Italiaanse elegantie van Vespa, de robuuste betrouwbaarheid van Piaggio, of de sportieve flair van Aprilia, wij hebben een breed scala aan keuzes om aan uw unieke smaak en behoeften te voldoen. Onze showroom is ook de thuisbasis voor andere gerenommeerde merken zoals Gilera, Kymco, Tomos, en Emco, elk met hun eigen unieke stijl en technische specificaties. Onze collectie is zorgvuldig geselecteerd om kwaliteit, duurzaamheid en prestaties te garanderen. Voel de vrijheid om langs te komen en onze modellen te bekijken, te vergelijken en een proefrit te maken. Ons deskundig en vriendelijk personeel staat klaar om u te begeleiden bij het maken van de perfecte keuze en als u er niet uitkomt met de scooter financiering. 

Uw Scooter kopen met scooter financiering bij Tensen 2wielers 

Bij Tensen 2wielers wordt u met scooter financiering direct eigenaar van uw scooter, wat betekent geen verborgen kosten zoals afsluit- of administratiekosten, enkel het genot van uw eigen scooter. U betaalt in een tempo dat bij u past, waardoor u kunt genieten van de vrijheid en onafhankelijkheid die een scooter biedt. Ons team van experts staat klaar om u te adviseren en te begeleiden in zowel de selectie van uw ideale scooter als het samenstellen van een passend financieringsplan. Bezoek onze website of kom langs in onze showroom voor meer informatie, of om ons brede assortiment aan scooters en bromfietsen te ontdekken. Met onze persoonlijke service en kwalitatieve aanbod bent u verzekerd van vele jaren rijplezier en comfort. Kies voor Tensen 2wielers, waar uw tevredenheid en mobiliteit onze prioriteit zijn. 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Stel uw vraag

Scooter financiering

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service